kacha222 07.04.08, 20:21 stacjonarnym .. hmm da jakiś efekt, do innych ćwiczeń się przymierzam! tak jakoś zebrać się nie mogę ..... pocieszcie mnie, dodajcie sił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankus2 Re: Pół godzinki na rowerku 09.04.08, 08:48 A pól godz. na Orbitreku da jakis efekt?heheheh pewnie, że daaaa.... trzeba tylko , któregos pieknego dnia stanąć koło niego...tak niby przypadkowo spradzić czy kurz nie spowodował zbyt wielu uszkodzeń i dopaść drania! A jak już sie na nim wyżyjesz to poczujesz, że drań dobry jest! Daje pauera na cały dzień! A tak poważnie. Ubierz wygodne buty i strój. Siądź i zacznij pedałować. najpierw na małym obciążeniu, żeby się nie zrazić. Później jak poczujesz moc, zacznij podkręcać tempo i obciążenie. Zrób to, twoj organizm tego potrzebuje. Zrób mu dobrze na wiosnę. Powodzenia. Jak Ty zaczniesz na rwerku to ja zaczne na orbitreku. Możemy np. ustalić sobie harmonogram ćwiczeń i sparwdzać czy robimy postępy. Co Ty na to? Daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Pół godzinki na rowerku 09.04.08, 09:54 A mogę się dołączyć? Ze swoim rowerkiem?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Jestem 09.04.08, 11:13 ja ćwiczę od 3 dni .. godiznka koło 20stej .. leci M jak miłość czy inne Barwy szczęścia .. oglądam i nawet nie wiem kiedy! szczerze - zabieram sie do 6 weidera, ale coś nie kumam, i jakoś obchodzę jak pies jeża ... hmmm a w połowie maja syzkuje się wyjazd do ciepłych krajów, i jak będę strasyzć ludzi! dołączacie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Jestem 09.04.08, 12:08 Ja chętnie się przyłączę, zaczęłam nawet dietę. Może ktoś jeszcze ze "sprzętowych" pań? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: Jestem 09.04.08, 12:26 rower mam ale normalny i jak jest pogoda to dobre i poł godziny..... od wczoraj ćwiczę.. mam swoja sprawdzona serię o kilku lat....( co nie znaczy ze ćwiczę od kilku lat - tylko wtedy jak czuje ze musze co z siebie zrzucić) i własnie sie zastanawiam czy nie wleźć na ten mój sprzęcior i nie pojeźdżić ciut... Odpowiedz Link Zgłoś
monamamona Re: Pół godzinki na rowerku 09.04.08, 12:36 Drogie szczśliwe posiadaczki rowerków stacjonarnych Wpadły mi w "oczy" ostatnio ciekawe artykuły na temat HIIT . Wpiszcie sobie w google . Na sfd też jest to fajnie opisane. myślę iż wyniki tych ćwiczeń powinny was zaciekawić i zmotywować, Najbardziej ten styl nadaje sie właśnie do biegania,pływania lub na rowerek stacjonarny . Być moze okaże sie że zamiast pół godz i 15 min wystarczy zeby osiągnąc to o co wam chodzi ) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 10.04. 10.04.08, 18:35 wczoraj pół godz na rowerku dziś wejście i zejście 5 piętro - kurcze winda do promotora była zepsuta .. przed bieg po mieście a teraz jeszcze długi spacer po lesie. nie dam się Odpowiedz Link Zgłoś
ankus2 Re: Pół godzinki na rowerku 12.04.08, 12:42 A ja mam anginę. Ale jeszcze do Was dołaczę... Odpowiedz Link Zgłoś