iberka 18.09.03, 11:03 czy ktoras z was ich uzywala?jesli tak to jak dlugo i z jakim skutkiem? iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nena5 Re: Merz special dragees 18.09.03, 16:42 hej, byl czas w moim zyciu, ze mialam okropne problemy z cera. Nie wiadomo dlaczego wyskakiwaly mi straszliwe syfolce. Po miesiacu uzywania merza, zauwazylam znaczna poprawe w wygladzie mojej skory. Stosowalam je ok. 3 miesiecy i bylam bardzo zadowolona. Stosowalalabym pewnie dluzej ale zaszlam w ciaze i odstawilam je ale problem juz nie powrocil. Teraz jestem szczesliwa mama 4 tygodniowej Luisy-Marie i jak narazie problemu z cera nie mam(odpukac). pozdrawiam Margo Odpowiedz Link Zgłoś
linga Re: Merz special dragees 18.09.03, 18:18 Brałam te tabletki głównie z myslą o porawie wyglądu skóry, paznokci i włosów. I niestety po 3 miesiącach nie zauważyłam zmian na lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: Merz special dragees 18.09.03, 20:42 zazywalam je ok 3-4 m-cy- skóra super, ale niestety wlosy i paznokcie bez zmain/ ale i=u mnie paznokcie zawsze były kruche isię rozdwajaly, podobnie wlosy/ Mojej mamie wlosy bardzo zgestnialy po Merzach i znajomej też- widzialam na wlasne oczy pozdrawiam- Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
akmka Re: Merz special dragees 24.09.03, 14:23 Ja je stosowałam przez miesiąc - 1 opakowanie, nie byłam zadowolona wiec zaniechałam połykania chemii, ale .... od kilku miesiecy obserwuję, iż mam mnóstwo króciutkich włosków, taka grzywka nawet mi sie zrobiła! Chyba znów zacznę je stosować ) Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo1 Re: Merz special dragees 25.09.03, 13:13 Używałam dawno temu ,po ciąży pod dwóch miesicach kuracji włosiska przestały mi wypadać a cera był śliczniutka IWo Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Merz special dragees 26.09.03, 16:42 Ja uzywałam wyciągu ze skrzypu polnego zdecydowanie tańszy a efekty widziałam juz po 2 tygodniach Odpowiedz Link Zgłoś
iberka kupilam "dromin" 26.09.03, 21:19 poniewaz rozne byly opinie o merzu wiec kupilam sprawdzony juz dromin:- ).kiedys pomogl to moze teraz tez bedzie super...i polecam. iza Odpowiedz Link Zgłoś