ewuncia.a 11.06.08, 18:34 Mam pytanie do mam po cesarce - kiedy można zacząć ćwiczyć i od jakich ćwiczeń zacząć? Czy 8 tygodni po cc wchodzi w grę bieganie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanah.vic Re: Sport po cesarce 11.06.08, 19:08 ewuncia.a, skonsultuj to z ginem jak będziesz ( a może już byłaś) na wizycie. Ja zaczełam od basenu, gdzieś ok.2 m-ce po cc. Unikałam początkowo ćwiczeń na brzuch. pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angelaxyz84 Re: Sport po cesarce 15.06.08, 17:04 pewnie że tak, ja jestem dwa miesiące po cc i już robie po 50 brzuszków dziennie. Zaczęłam miesiąc temu ćwiczyć ciężko było na początku, zaczęłam od takich lekkich ćwiczeń i niewielkiej ilości.Jeśli tylko dobrze się czujesz to zaczynaj powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
march-ewkaa Re: Sport po cesarce 17.06.08, 10:07 ja miesiąc po cc juz chodziłam na callanetics - ten sprawdzony sprzed ciąży - ale ćwiczenia brzucha początkowo pomijałam;teraz po dwóch miesiącach gin na wizycie spoko zezwolł na aerobik ale to wymaga sprawdzenia u gina czy wszystko ok; na poczatek nie forsuj się zbytnio pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś