mamarazydwa1 02.12.08, 13:57 codziennie po 30-60min + dieta 1300kcal - schudł ktoś tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna1984k Re: Rowerek stacjonarny - schudł ktoś? 02.12.08, 15:37 hej ja od wczoraj zaczełam jazde na rowerku (30 min) i robie tez inne ćwiczenia, a do tego dietka, i po 18 zreo jedzeniaZ dietą to walcze od miesiąca i sa już małe efekty, ale rowerek dopiero od wczoraj. Musze zgubić 8 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Rowerek stacjonarny - schudł ktoś? 03.12.08, 09:28 Swego czasu uprawiałam cycling(aerobik na rowerze) i na diecie MŻ schudłam 10 kilogramów w 4 m-ce. Nawet cellulitis się zmniejszył. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia17 Re: Rowerek stacjonarny - schudł ktoś? 04.12.08, 22:26 ja nie schudłam samymi ćwiczeniami. Ale też nie byłam na diecie, a to jednak konieczność. od poniedziałku (minionego) zaczynam dietę "od jutra", tylko, że ja nie jestem w stanie jeździć codziennie bo mnie to nudzi, musi być cos ciekawego w TV, a z tym teraz trudno Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: Rowerek stacjonarny - schudł ktoś? 05.12.08, 16:26 Nie robilam sobie restrykcyjnej diety wiec nei wiem ile kalorii jadlam.Przestalam jesc chleb, ziemniaki, ryzei itp.Oczywiscie tez nie przesadzajac ze raz na jakis czas nie zjem spaghetti czy pizzy. Jedzilam na rowerku od lutego wazylam 87 kg.W tej chwili waze 65 Fakt ostatnie 7- 8 kg to byly nerwy.NIe jezdzilam na rowerku. Fakt dalej nie jem chleba i zimniakow chociaz tez mi sie zdaza jedna kromke zjesc) JA rowerek bardzo polecam.Jezdzilam 30 minut.Pamietaj jelsi nie chchesz wyrobic sobie miesni jezdzij na bardzo malym obciazeniu.Wtedy spalasz kalorie. Probowalam diety, vacu itp.Rowerek u mnei zdzialal cuda. Nie musialam nigdie wychodzic.Albo rano cwiczylam jak mialam sile albo wieczorem jak dziecko poszlo spac i ogladalam film. Poszukaj w google na wielu stronach jest wiele rad.Ja na poczatku jezdzilam na wieksyzm onciazeniu ale wlasnie widzialam jak mi sie nogi wyrabiaja a tego nie chcialam.Potem wlasnie wycztyalam aby jezdzic na malym i minimum pol godzinki. Niektórzy po zapadnięciu zmroku juz nie potrafia uwierzyc w slonce Odpowiedz Link Zgłoś
beti_tkacz Re: Rowerek stacjonarny - ja zaczynam jeździć 03.02.09, 11:13 ja też kupiłam rowerek i jeżdzę od 19 stycznia no i mniej jem a na efekty jeszcze poczekam choć juz schudłam dzięki diecie MŻ 2kg więc wszystko na dobrej drodze Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: Rowerek stacjonarny - ja zaczynam jeździć 03.02.09, 15:22 schudniecie dziewczyny schudniecie.Mi szlo chyba o 4 kg /miesiac.jezdzilam codziennie bez sobot i niedziel.I powiem ze to chyba odpymalne odchudzanie.Kg nie wrocily jeszcze.....choc ciagle mysle czy jeszcze nie pojezdzc.Ale juz mam tak dosc ciaglego pedalowania ze slabo mi sie robi hehehee. Ale wytrwalosci zycze.Pamietajcie aby min. pol godziny jezdzic i na malym obaicazeniu chyba ze ktoras z was chce przy okajzi wyrobic miesnie nog..... Duzo rad na temat jets w necie wiec powodzenia w czytaniu..... Ja w atmtym roku wlasnie od lutego zaczelam walke z kg.Teraz kombinuje czy jeszcze z 5 kg nie zrzucic ale chyba bym wolala nad brzuchem poproacowac.Kupilam hula hop i zaczynam nauke.Niesttey brzuszek mi jeszcze zostal no jednak sowje wazylam.No i niesttey ta skora nie jest na brzuchu za fajna...ale ma to to juz chyba za duzo nie poradze... Odpowiedz Link Zgłoś
agunia241082 Re: Rowerek stacjonarny - ja zaczynam jeździć 04.02.09, 09:40 HEJ Ja miesiąc temu zapisałam się na siłownię wykupiłam karnet na 2 razy w tygodniu i jestem naprawdę zadowolona!!30minut na rowerku i jak powiedział mi trener, rowerek to super sprawa, ale trzeba jezdzic na nim minimum pół godziny!!! do tego bierznia i cwiczenia na mięsnie brzucha i widzę efekty to działa!!staram się uważac na to co jem 5 posiłków dziennie i spodnie z tyłka lecą hurraa.... Ale najważniejsze dla mnie jest to że lepiej się czuję psychicznię idąć na siłownię staram się wyluzowac i wyrzyć!!strasznie się zmieniłam jak przytyłam po ciąży a przytyłam 30kiloo!! Odbija się to na moim małżeństwie i życiu towarzyskim,wstydzę się gdziekolwiek chodzić że względu na swój wygląd,,teraz po miesiącu widze efekty w wyglądzie i w psychice!! Naprawdę polecam rowerek i ruch kazdemu!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika dieta MŻ ???????????????? 22.02.09, 11:37 co to jest za dieta MŻ ??? o ktorej tu piszecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
aldafryc Re: dieta MŻ ???????????????? 22.02.09, 14:11 nikamika napisała: > co to jest za dieta MŻ ??? o ktorej tu piszecie??? "żryj mniej" Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita.1 Re: Rowerek stacjonarny - ja zaczynam jeździć 08.07.09, 16:07 ja także polecam - jeżdzę regularnie , tyle ze planuje zmiane sprzetu na wiekszy , bo tego juz nie czuje www.hop-sport.pl/pl/rowery_treningowe/rower_mechaniczny_hs_2010.html?=rtL6SP8US// , ale jeździłam na nim przez ponad pare miesiecy , wiec warto teraz zmienic na cos wiekszego Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1984k ile kalori 26.02.09, 12:31 hej dziewczyny, napiszcie mi ile spalacie kalorii, jak jezdzicie pół godziny, dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
beti_tkacz Re: ja w 30min ok 200 kalorii 04.03.09, 11:24 ale zwykle staram sie jechać więcej niż 30 min. powiedzcie mi czy np/ Doda to ma nogi umięśnione czy nie ? bo mąż mi mówi że jak będę jechała z dużym obciążeniem to wyrobię mieśnie które spalą tłuszcz, tylko ja nie wiem czy takie umięśnione nogi ładnie wyglądają. co sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś