myszmynia 02.01.09, 17:54 witam, pytanie jak wyżej; córkę przstałam karmić już dwa lata temu a mleko czy cos podobnego, po mocniejszym nacisniećiu wylatuje z piersi. co o tym sądzić? pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksana216 Re: mleko z piersi po zakonczeniu karmienia 03.01.09, 18:42 Ja mam to samo. Mój synek ma prawie 3,5 roku, karmiłam go zaledwie miesiąc a pomimo to z prawej piersi (nią częściej karmiłam) po naciśnięciu lecą mi kropelki mleka. Sama zastanawiam się dlaczego po tak długim okresie czasu nadal się pojawia Odpowiedz Link Zgłoś
fas-s Re: mleko z piersi po zakonczeniu karmienia 03.01.09, 19:53 Dziwie sie ze nie zapytalyscie o to lekarzy po tak dlugim czasie,nie bylyscie od 2 czy 3 lat u ginekologa czy tez u lekarza pierwszego kontaktu?????Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: mleko z piersi po zakonczeniu karmienia 03.01.09, 19:54 Najlepiej poinformować o tym swojego ginekologa, on powinien wiedzieć dlaczego tak się dzieje i co z tym faktem zrobić. A może to z gospodarką hormonalną coś nie tak i zaleci Wam badania? Odpowiedz Link Zgłoś
renias75 Re: mleko z piersi po zakonczeniu karmienia 07.01.09, 22:56 Radzę sprawdzić poziom prolaktyny.No i powiedzieć lekarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś