lelieb 13.02.09, 11:29 No właśnie,stosujecie?Używacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Maseczki:) 13.02.09, 11:33 No pewnie. Czasami na siłę mężowi nałożę, a on potem krzyczy, że jakieś goowno ma na twarzy Ja uwielbiam takie peel-off. Potem to zrywanie jest najfajniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Maseczki:) 13.02.09, 16:12 stosuję regularnie co drugi dzień. myje włosy, nakładam odzywkę, potem nakładam maseczkę na twarz i dopiero myję ciało. to nic, że te maseczki zbyt krótko na twarzy siedzą, ważne że w ogóle do peel-off nie mam cierpliwości, ale czasami nakładam Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Maseczki:) 13.02.09, 16:18 tak - teraz co dwa trzy dni normalnie 2 razy w tyg Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Maseczki:) 13.02.09, 17:07 Ostatnio zaczęłam regularnie. Fajna sprawa i przynosi widoczne efekty Ja stosuje raczej takie głęboko nawilżające lub odżywiające, które się potem zmywa, peel-off nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Maseczki:) 13.02.09, 20:18 Jak mi sie przypomni. Najlepsza jaka mialam to maska z jakiegos błota wulkanicznego, swietna jest.Nie lubie za to nawilzajacych bo mam wrazenie ze zapychaja mi cale pory.i fajne sa takie bankietowe, efekt widac od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Maseczki:) 13.02.09, 21:09 jak mam chwile to tak - zadko tylko mam tą chwilę, właśnie dzis planuję robie sobie i te domowe i różne kupowane, szczerze to jakis efektów nie wiedze ale może to z powodu braku regularności. A jakie to są te bankietowe, po których efekt jest od razu?? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Maseczki:) 14.02.09, 09:18 A > jakie to są te bankietowe, po których efekt jest od razu?? To sa maski napinajace, wygladzajace, np. dermika ma "nocne zycie". Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Maseczki:) 14.02.09, 09:57 dzięki jak myslisz kupie je w rossmanie?? bo się właśnie wybieram zaopatrzyć dziecko w różne takie Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Maseczki:) 14.02.09, 10:11 Ta maseczka jest na tzw. wyjscia, by twarz wygladala na wypoczeta i makijaz lepiej sie trzymal.Jesli chcesz po prostu odzywic cere, nawilzyc, wybierz inna, dermika ma rozne maseczki, bardzo fajne. W rossmanie sa dostepne, link ponizej www.rossnet.pl/oferta/?cId=24498&lId=6799#1 Odpowiedz Link Zgłoś
cimka1 Re: Maseczki:) 18.02.09, 22:14 Polecam rewelacyjną maskę do ciała do przygotowania w domku! www.wyspa-kobiet.pl/kosmetyka_naturalna/spa/808.html naprawdę warto, skóra staje się jak aksamit)) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Maseczki:) 14.02.09, 10:54 Tak. Mam w lodówce zapas różnych półproduktów kosmetycznych (witaminy, algi, glinki, ekstrakty roślinne, oleje) i lubię się czasem posmarować. Odpowiedz Link Zgłoś
lelieb Re: Maseczki:) 14.02.09, 11:22 Ja maseczki uwielbiam!Od jakiegoś czasu używam głównie Dermiki i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś