tabakierka2 12.03.09, 10:03 idąc już tropem kremów do twarzy? Ja ujędrniający "Cztery pory roku" z bluszczem. Próbowałam już wielu, ale tylko ten jednocześnie nawilża, ujędrnia ( efekty są widoczne)i ma super konsystencję ( nie jest rzadki). I do tego kosztuje poniżej 10zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 10:05 Oliwka albo jakis dove co dostalam od tesciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 10:10 hellious napisała: > jakis dove co dostalam od tesciowej. Jak od teściowej to nie używaj, na pewno jakiś felerny ten dove kupiła a datę ważności sprawdziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 10:13 hehe, sprawdzilam po tym salami sprawdzam wszystko co od niej jest Zapakowany byl w takie pudelko, to arszeniku raczej nie dodala Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 11:04 tylko mega rzadki źle się rozsmarowuje Odpowiedz Link Zgłoś
maria220 Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 11:08 wszelkie balsamy z serii ATW,mało chemii swietnie ijędrniają skórę,likwidują rozstępy,spalają tkankę tłuszczową-naprawdę świetne Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 11:10 A nie znam tej serii...gdzie można ją "poznać"? Odpowiedz Link Zgłoś
maria220 Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 11:20 www.allegro.pl/item578145102_atw_fast_xxl_preparat_wyszczuplajacy.html to polskie kosmetyki polecam,ja zamawiam je właśnie na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 10:07 Obecnie uzywam oliwki na mokre cialo, bo nie chce mi sie nic wiecej robic, wczesniej uzywalam kremu na biust osobno i balsamu do ciala - niedawno mialam nowa serie Nivea, wczesniej Garniery, Loreal, bardzo lubie Eveline antycellulit, masla z Body Shopu, serie z AA zawsze przywoze sobie z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 10:09 brazujacy lancaster i serie balsamow o tych samych nutach co prefumy aktulanie np jadore diora.pozatym nie za bardzo lubie sie wecowac balsamami.tylko przed jakims ekstra wieczorkiem dla meza sie sztyftuje Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 10:27 tylko przed jakims ekstra wieczorkiem dla meza sie > sztyftuje tez tak robilam bo myslalam ze mu sie podoba, a kiedys sie okazalo ze on nie znosi mnie takiej nasmarowanej Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 10:38 ja swojego spytałam .powiedział ze zapach jadore uwielbia byleby tylko trosze przewietrzał balsam jest taki własnie przewietrzony Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 10:12 a u mnie podstawowym kryterium doboru balsamu jest zapach - jest takie mleczko z nivea, które pachnie obłędnie poprostu (tylko chyba jeden rodzaj tach pachnie) - swego czasu szukałam nawet perfum coby chociaż podobnie pachniały. a obecnie to mam Vichy Lipidiose do skóry suchej - tyż fajnie pachnie i fajnie nawilża o własnie trza skoczyc do rossmama albo innej drogerii i zakupić bo dawno nieuzywałam. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 10:31 cudko1 napisała: > a u mnie podstawowym kryterium doboru balsamu jest zapach - jest > takie mleczko z nivea, które pachnie obłędnie poprostu (tylko chyba > jeden rodzaj tach pachnie) - swego czasu szukałam nawet perfum coby > chociaż podobnie pachniały. Ja tez przed kupieniem wacham. Lubie takie balsamowate zapachy- Loreal taki bialy z zielona pompka, Garnier ten nowy bialy z niebieskim- nie pamietam nazw, ewentualnie swieze zapachy tez moga byc- wszystkie te antycellulitowe maja takie Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 10:18 nie uzywam balsamu do ciala. Mam dwa, ale leżą sobie, bo zawsze zapomnę o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
agulala Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 10:42 Oliwkę dla dzieci Dzidziuś na mokrą skórę (wczesnij Johnson&Johnson ale mnie uczulil - zresztą nie tylko mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
agik82 Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 11:17 Nivea ale to tylko jak mi się przypomni Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 11:48 lubie takie "z efektem" na przyklad zlote drobinki, albo brazujace marka jest raczej obojetna nie widze istotnych roznic jak nie robia mi nic, to lubie zeby pachnialy jedzeniowo waniliowo, czekoladowo, owocowo, migdalowo dosc regularnie stosuje piling z soli morskiej i oliwy z oliwek po tym skora jest doskonale nawilzona i juz smarowania nie wymaga Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re:moofka 12.03.09, 11:56 Mieszasz sol z oliwka bez innych dodtakow? Dobrze sie to sprawuje? Nie piecze tu i owdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re:moofka 12.03.09, 12:53 tak, sol morska drobnoziarnista zalewam oliwa z pierwszego tloczenia, dla zapachu dodaje pare kropli olejku eterycznego ale nie jest konieczny teraz mam pomaranczowy, lubie tez zielona herbate piec nie piecze, ale to sol, wiec wiadomo, ze musi byc na zdrowa skore stosowana, bo jak do rany sie dostanie to piec bedzie www.fit.pl/uroda/sol_morska_dla_urody,103,14,14,1154,3486,0,0,0.html dla mnie bomba, lepszego nigdy nie mialam pierwszy produkt tego typu mialam kupny, z mydlarni ale male pudeleczko kosztuje tyle, co litr oliwy, wiec robie sama teraz i efekt jest ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: a do ciała jaki balsam? 12.03.09, 12:45 Ja peelinguję się mazią "tani polski krem do ciała + sól kuchenna". A balsam - też niedrogi polski, jakiś taki z Lkarnityną, co to ponoć straaaasznie wyszczupla Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia ziaja 12.03.09, 12:36 krem masło kakaowe do ciała Ziaji, a wiem, że z tej serii jest też balsam. Krem ok. 10 zł, rewelacja, u mnie kolejny słoik w użyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: ziaja 12.03.09, 12:47 właśnie: ZIAJA i nie tylko balsamy do Ciała: kremy do twarzy, mleczka, toniki - dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes różne- nie umiem do jednego się ograniczyć 12.03.09, 12:45 Aquolina - bo ma piękne zapachy, różne emolienty - bo powinnam, masła ziaji - bo tanie i wspaniale pachną, czasem coś z body shop, czasem jeszcze inne... Chyba większość kosmetyków w szafce to balsamy i masła do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś