madix1 16.03.05, 18:45 Muszę się z Wami podzielić tą fantastyczną wiadomością: zadzwonili dziś do mnie z ośrodka adopcyjnego A jutro jedziemy na spotkanie z maluszkiem Czyż świat nie jest cudowny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasialu Re: ZADZWONILI!!! :) 16.03.05, 21:29 Suuuper! To wspaniała wiadomosć! Polecam forum na www.nasz-bocian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapfk Re: ZADZWONILI!!! :) 17.03.05, 09:38 Gratulujemy! Koniecznie napisz co i jak. Trzymam kciuki za spotkanko Odpowiedz Link Zgłoś
ss111 Re: ZADZWONILI!!! :) 17.03.05, 09:59 To fantastyczne uczucie móc się przywitać ze swoim dzieckiem. Gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: ZADZWONILI!!! :) 17.03.05, 11:18 gratulacje!!!-daj znac jakie odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
renatamiedzinska Re: ZADZWONILI!!! :) 17.03.05, 13:51 Aż Wam zazdroszczę!!! My tę radość przeżywalismy dokładnie rok temu!! Cudownie, cudownie i jeszcze raz cudownie!! Nie pisze więcej, bo kto to teraz będzie czytał?? Będziecie zajęci czym innym! A niektórzy nie wierzą, że bociany przynoszą dzieci!! Odpowiedz Link Zgłoś
madix1 Mam synka :) 18.03.05, 15:51 Mam ślicznego i zdrowego synka Skończył w środę 6 tygodni, a wczoraj było nasze pierwsze spotkanie. Łzy, wzruszenie i miłość od pierwszego wejrzenia. Maluszek też chyba wyczuł, że i w jego życiu dzieje się coś ważnego, bo był bardzo grzeczny Mieliśmy okazję nakarmić go, przewinąć, usnął w naszych ramionach Cudowne chwile. A dziś nie mogę się pozbierać. Wstałam o 5 i myślałam o synku. Kiedy tylko mogę oglądam zdjęcia, łzy same płyną. Na szczęście mam przeprowadzkę, teraz błyskawiczną, więc to niejaka odskocznia. Ale jutro znów jedziemy na spotkanie i w niedzielę... I chcemy go jak najszybciej mieć w domu. Naszego Kacperka Odpowiedz Link Zgłoś
sia_74 Re: Mam synka :) 18.03.05, 17:01 Gratuluję z całego serca. Przypomniały mi się przeżycia z przed 3 lat. Wzruszające. Wszystkiego najlepszego na "nowej drodze życia". Pozdrawiamy gorąco. Mama z Kubusiem )) Odpowiedz Link Zgłoś
renatamiedzinska Re: Mam synka :) 18.03.05, 23:02 Łezki mi kapią na klawiaturę... ze wzruszenia ... cieszcie sie tymi chwilami, bo sa piękne ijedyne w swoim rodzaju. Pozdrawiam cieplutko!! Renata. Odpowiedz Link Zgłoś
mars62 Re: Mam synka :) 19.03.05, 09:46 Serdeczne gratulacje i życzenia rodzinnego szczęścia od całej naszej czwórki! Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrotka Re: Mam synka :) 21.03.05, 15:49 Hej madix ogromne gratulacje. Ja dopiero zaczynam droge jestem na samym początku drogi o adapcję dziecka))). POwiedz długo czekałaś na synka?? Ja się boję ze od zakwalifikowania nas do adopcji będziemy dlugo czekac. A również chcialabym takiego maluszka)). Jeszcze raz ogromne gratulacje. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę). Ania Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrotka Re: Mam synka :) 21.03.05, 16:06 i jeszcze jedno pytanie gdzie skadalas papiery do jakiego osrodka chodzi o adres. Jestem taka zdeterminowana ze również chcialabym przejsc te spotkania z psychologami najszybciej jak to mozliwe. Z góry dzięki za odpwoiedź. I czekam na info odnośnie Kacperka. Odpowiedz Link Zgłoś