agni71 23.09.09, 08:39 Właśnie mi Allegro zaproponowalo przystapienie do tego programu i zastanawiam się Na razie nie doczytałam sie żadnych haczyków... Czy któraś z was moze należy? warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pdubno Re: Payback - przystapiłyście? 23.09.09, 08:40 tak, przystąpiłam,w Niemczech już długo mam ta kartę i dzielnie zbieram punkty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Payback - przystapiłyście? 23.09.09, 09:37 Od ładnych paru lat zbieram punkty, kilkakrotnie wybierałam nagrody (akcesoria rowerowe, torby sportowe, kupony doładowujące), żadnych "haczyków" jeszcze nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek Re: Payback - przystapiłyście? 23.09.09, 18:39 Tak, na BP, ale już mi się z allegro 3 pkt nabiły, niby nic ale ziarnko do ziarnka... Tylko trochę smutno, bo nagrody straszenie drogie (tzn. dużo punktów trzeba), wcześniej już za 3 tys. można było fajne nagrody zdobyć, teraz ledwo na rękawicę kuchenną starczy : ( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia604 real tez 23.09.09, 20:31 real tez przechodzi na payback wiec mozna tam tez dobijac punkty Odpowiedz Link Zgłoś
dusia00 Re: real tez 23.09.09, 21:03 A ja mam pytanie założyłam sobie kartę w realu tydzień temu i jak chce wpisac kod w allegro to mi pokazuje że jest nie prawidłowy- dlaczego? ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: real tez 23.09.09, 21:18 A jaki kod wpisujesz? Powinnaś wpisać cały 16 cyfrowy numer z karty, który jest pod podpisem. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: real tez 23.09.09, 21:37 Ja rejestrowałam kartę na stronie payback i automatycznie na maila przysłali mi nr kodu 16-cyfrowy i różni się od tego numeru na karcie __________________________________ nasz CUD Mateuszek urodzony 16.11.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
linka4 Mój M przystąpił dziś i mam pytanie 29.09.09, 23:11 Przysłano mu to z allegro, ale, że on się na takich sprawach nie zna (a raczej nie chce sie znac, bo łatwiej zwalic na zone), to dał mi do poczytania. I mam pytanko w jaki sposób nabja sie punkty za doładowanie w Orange? Odpowiedz Link Zgłoś
agnesp76 Re: Mój M przystąpił dziś i mam pytanie 30.09.09, 09:18 Na koncie w orange.pl w zakładce payback jest miejsce do wpisania numeru karty. Podobnie zresztą w tpsa. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Payback - przystapiłyście? 30.09.09, 01:44 Od paru lat jestem zarejestrowana, żadnych haczyków nie napotkałam, ale za to mam fajny odkurzacz, masażer do stóp, grill elektryczny, świetny zestaw z Oral-B z elektryczną szczoteczką, irygatorem itd., ogromne hot wheels dla synka i kilka książek. I to wszystko za zakupy w sieci, które i tak robiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: Payback - przystapiłyście? 30.09.09, 13:54 A czy na punkty można zbierać też zagranicą? Tzn. w sklepach tam zrzeszonych w payback? Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: Payback - przystapiłyście? 30.09.09, 14:01 Nie można zbierać punktów za granicą na polska kartę i odwrotnie. W poprzednim poście wyraziłam się dwuznacznie Też przystąpiłam i dzielnie gromadzę punkciki Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp skąd karta? 30.09.09, 18:12 miałam konto w "starym" paybacku, teraz przeniosłam do nowego, ale nie mam tej karty z numerem, i nie mogę się zalogowac Jak ją uzyskać? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: patelnia za 9,5 tys zł,torebka za 12,5 tys zł. 03.12.09, 18:32 ale bizness z tym paybackiem wlasnie to przeczytałam bo sama mam karte wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,7090736,Patelnia_za_9500_zl__torebka_za_12500_zl___Payback.html Odpowiedz Link Zgłoś
linka4 Re: patelnia za 9,5 tys zł,torebka za 12,5 tys zł 03.12.09, 22:22 No cóż, wiadomo, że to jest tak zorganizowane. Ale przecież nie robimy zakupów i nie tankujemy dla tych punktów, bo bez karty robilibyśmy to samo. My mamy payback, ale w sumie ze wskazanych firm korzystamy tylko z allegro, punkty mi się po prostu zbieraja, a kiedyś sobie je na coś może wymienie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: patelnia za 9,5 tys zł,torebka za 12,5 tys zł 03.12.09, 23:02 no fakt, zakupów nie robie specjalnie w realu dla payback ani w Auchan dla skarbonki, ani nie jade na bp specjalnie bo tam punkty dostane a na stacji koło mnie już nie chodziło mi raczej o zwrócenie uwagi na porównanie w artykule systemu payback niemieckiego i polskiego. ile musi uzbierac Niemiec a ile Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Payback - przystapiłyście? 03.12.09, 20:21 W realu z punkótw payback już dwa razy odbierałam bon towarowy - na 100 zł i 50 zł, punkty z karty real przeszły na payback, więc myślę, że jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś