lutka27 24.09.09, 23:57 Co myślicie warto? Cena troszkę wysoka, ale słyszałam pozytywne opinie na jej temat. Wiecie może gdzie w Warszawie lub necie można kupić tą zabawkę w przystępnej cenie? Chętnie kupiłabym używaną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Książeczka rymowanka FP ? 25.09.09, 09:03 Nie warto. Moja córka na szczęście dostała, więc nie ja za to płaciłam. Rymy częstochowskie, naciagane raczej, dziwne akcentowanie wyrazów - mnie cos takiego drażni. Z przyjemnoscia sie pozbyłam. A dziecko tez jakos nie szalało na jej punkcie. lepiej kupić cos innego i samemu śpiewac i mówic dziecku wierszyki, przynajmniej ma sie pewność, że uzywa sie poprawnej polszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
biaemi Re: Książeczka rymowanka FP ? 25.09.09, 11:59 Chetnie odsprzedam uzywana w bardzo dobrym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena19_75 Re: Książeczka rymowanka FP ? 25.09.09, 15:23 a moja roczna córka ją uwielbia to zabawka którą najczęsciej się bawi Są we wszystkich supermarketach Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: Książeczka rymowanka FP ? 25.09.09, 21:28 moja córka dostała ją 2 lata temu na gwiazdkę, miała wtedy trochę ponad półtora roku. Bawiła się nią czasami a ostatnio, jako 3,5 latka odkryła ją na nowo i od 2 tygodni jest cały czas w użyciu A myślałam, że to był zupełnie nietrafiony prezent, no ale doczekał się swoich pięciu minut A co do samej zabawki - nie jest to coś za co sama zapłaciłabym tyle pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lutka27 Re: Książeczka rymowanka FP ? 25.09.09, 21:53 wysyłam wiadomość na pocztę gazetową Odpowiedz Link Zgłoś
monna16 Re: biaemi 26.09.09, 16:49 moim zdaniem warto. mam 2 dzieci, jedno ma 5,5 drugie 1,5. książkę kupiliśmy córeczce w zeszłym roku na gwiazdkę (miała wtedy 7 miesięcy). książeczka bardzo jej się spodobała, co więcej, nasz wówczas 4,5 letni syn, sam chętnie się nią bawił. po jakimś czasie starszak nauczył się wszystkich piosenek i rymowanek na pamięć, książeczka była w użyciu na okrągło, przez co i my umiemy wszystkie piosenki. moim zdaniem bardzo fajna, dzieciaki do tej pory się o nią kłócą. jest bardzo wytrzymała (niejednokrotnie spadała ze stołu itp. i nic się z nią nie dzieje) taka ciekawostka... dzieciaki nawet na kolędzie nie pozwoliły zabrać sobie tej książki, później przy najbliższym spotkaniu z księdzem usłyszeliśmy, że po wyjściu od nas piosenka o mrówkach przez cały wieczór chodziła mu po głowie... więc chyba wpada w ucho nie? ) Odpowiedz Link Zgłoś
lutka27 Re: biaemi 27.09.09, 00:11 Wielkie dzięki za pomoc i Wasze opinie. Mąż mnie wyręczył i kupił używaną książeczkę na allegro. Myślę, że mała będzie zadowolona. Dzięki biaemi, przeraszam, że za zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś