ma.malina 28.09.09, 15:15 Czy kupię jeszcze gdzieś ładną kurtkę jesienną dla dziewczynki (128- 134) ? Sama nie wiem jak ja to zrobiłam , ale na zimę córka ma juz wszystko , a zapomniałam o jesiennej kurtce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinas3 Re: Kurtka jesienna 28.09.09, 15:16 Ja kupiła bardzo fajną brązowa kurteczkę w Lidlu za 47 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Kurtka jesienna 28.09.09, 16:07 Ja nie kupiłam, bo już mamy z Allegro, a poza tym to jeszcze nie nasze rozmiary, ale potwierdzam, oglądałam te z Lidla i wyglądały porządnie. Są do wyboru różowe i brązowe. Chyba nie bardzo się opłaca na jesień coś droższego, bo tych przejściowych dni jest ostatnio bardzo niewiele, z lata prosto wskakuje się w zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Kurtka jesienna 28.09.09, 16:15 dokładnie. Mam kurtkę jesienną z Adamsa chyba z allegro za jakieś 20zł. I ostatnio moja mama wynalazła w lumpie kurtkę Gapa dla Młodego. Dzińsowa na polarku, świetna. I to tyle. Przy dobrych wiatrach może obskoczy w nich na wiosnę (której też w naszym kraju nie ma...). Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: Kurtka jesienna 28.09.09, 20:46 My mamy jeszcze wiosenną czerwoną wiatrówkę z kappahla na takie średnio ciepłe dni i kupiłam jesienną z 5-10-15 taką malinową (nawet ładna, w rzeczywistości kolor jest mniej wściekły niż na ich stronie) na podszewsce z polaru. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kurtka jesienna 28.09.09, 20:52 Nie wiem, czy jesienna to dla ciebie wiatrowka na bawelnianej lub poliestrowej podszewce, czy kurtka przejściowa na polarku? Tego drugiego rodzaju moze jeszcze cos znajdziesz w Reserved lub C&A. Odpowiedz Link Zgłoś