mamu-sia4 29.09.09, 13:04 Co sądzicie o kozakach firmy Kornecki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Kozaki Kornecki 29.09.09, 13:29 W zeszłym roku chciałam je kupić. Naczytałam się różnych opinii, poszłam i kupiłam. Fajny wzór, dobrze wykonane, przystępna cena. Córka przymierzyła. Kupiłam. W domu pochodziła. Przyszedł mąż, pooglądał i razem stwierdziliśmy, że córka źle w nich chodzi. Krzywo stawia nogi i chodzi jakoś tak pokracznie. Następnego dnia oddałam do sklepu. Kupiłam Bartka. Różnica widoczna od razu. Córka miała 2 latka. Więc radzę mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć. Ogólnie czytałam dobre opinie o tych butach. Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: Kozaki Kornecki 29.09.09, 17:16 ja tez rozne opinie czytałam ,raz kupiłam i wiecej nie kupie Odpowiedz Link Zgłoś
karmma Re: Kozaki Kornecki 29.09.09, 20:37 Mój synek miał kozaczki Korneckiego w zeszłym roku, miał rok. Buty były dobrze wykonane, chyba wygodne bo sprawnie w nich chodził, jedyne co mnie czasami niepokoiło to chłodne nóżki malucha w najzimniejsze dni. Mimo rajstopek i skarpetek na nogach. Nie wiem, czy tak byłoby też w innych butach... Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka83 Re: Kozaki Kornecki 29.09.09, 20:42 To coś z tymi kozaczkami musi być nie tak bo w dobrych butach nózka nie powinna być chłodna. Moja córcia miała zimą Bartki i nigdy nie miała chłodnych nóżek. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Kozaki Kornecki 29.09.09, 21:12 Pewnie dużo zależy od butów ale nie wszystko. Moja córka ma zawsze zimne stópki. Obojętnie czy chodzi w kozakach, czy rajstopach, skarpetkach i kapciach po domu czy przedszkolu. Co jej zdejmę buty czy kapcie nogi zimne. Obojętnie ile warstw. Oczywiście nie zawsze ale zdarza się dość często. Odpowiedz Link Zgłoś
mirszy Re: Kozaki Kornecki 29.09.09, 21:17 Kiedyś kupowałam tylko BARTKI, do czasu jak wywaliłam 230 zł za buty z sympatexem czy czymś takim, a mały miał nogi mokre i zimne. Dzisiaj zaszalałam kupiłam ECCO - cena w outlecie jak Bartki w sklepie, a bez porównania. KOrneckiego nie znam, nigdy się z nimi nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś