sagaa 07.10.09, 09:13 Czy korzystacie z tej opcji na Allegro? Zależy mi na opinii zarówno kupujących jak i sprzedających. Czy nie ma jakichś ukrytych opłat za korzystanie z tej funkcji w przypadku sprzedających? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyx27 Re: Płacę z Allegro 07.10.09, 10:28 ależ oczywiscie , ze są , dlatego nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: Płacę z Allegro 07.10.09, 12:52 anyx27 napisała: > ależ oczywiscie , ze są , dlatego nie korzystam. No właśnie też mi się wydawało, że są jakieś opłaty dla sprzedawcy. Ale przejrzałam dziś regulamin www.allegro.pl/country_pages/1/0/pza_agreement.php (na końcu są tabelki dotyczące opłat) i nie widzę żadnej informacji dotyczącej kosztów. Już się trochę pogubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
aiwilo1 Re: Płacę z Allegro 07.10.09, 13:20 Dla sprzedawcy są opłaty, gdy korzysta z "płatności allegro" podobno "płacę z allegro" jest bezpłatne i dla kupującego i dla sprzedającego, ale może ktoś bardziej doświadczony się wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
idid Re: Płacę z Allegro 07.10.09, 20:22 Ja raz dostałam wpłatę tą drogą, całą kwotę dostałam na konto od allegro i żadnej opłaty w szczegółach rachunku nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś