ania19a 11.10.09, 14:21 kupiłam niedawno klocki lego lecz z dzieckiem nie mamy pomysłu co budować. Czy dostane gdzieś instrukcję jak budować? Tak żeby 7-letnia dziewczynka mogła sama z instrukcji korzystać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasik Re: klocki lego- instrukcja 11.10.09, 14:30 ania19a napisała: > kupiłam niedawno klocki lego lecz z dzieckiem nie mamy pomysłu co budować. Czy > dostane gdzieś instrukcję jak budować? Tak żeby 7-letnia dziewczynka mogła > sama z instrukcji korzystać? Niemożliwe, nie było w pudełku albo na samym opakowaniu klocków lego? Z drugiej strony moje dziecko nigdy nie potrzebowało instrukcji.Dopiero przy typowo konstrukcyjnych przedmiotach zaczął przeglądać papierki. Odpowiedz Link Zgłoś
robkar Re: klocki lego- instrukcja 11.10.09, 16:55 jeżeli nie ma instrukcji to można wydrukować ze strony lego us.service.lego.com/en-US/BuildingInstructions/default.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: klocki lego- instrukcja 11.10.09, 18:23 cały urok lego to budowanie z wyobraźni, mały chory, dziś dzień z lego - jego i córci klocki w salonie, czasem zerkamy na pudelka, ale oni mają niesamowite pomysły i nie korzystają z instrukcji, ja czasem szukam na allegro/ebay żeby podpatrzeć pudełka Odpowiedz Link Zgłoś
ania19a Re: klocki lego- instrukcja 13.10.09, 17:24 instrukcji nie było bo kupiłam pudło klocków lego xxl a tam nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
ania19a Re: klocki lego- instrukcja 13.10.09, 17:24 robkar- możesz mi powiedzieć jak dotrzeć do tych instrukcji na tej str? bo nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś