coronella 13.01.04, 20:53 Dziewczyny, poradzcie jak sprawują się wózki Bebe Comfort, te siedziska Opera na stelażu Trophy?? Bardzo, bardzo prosze o pomoc! Czy siedzisko jest duże, zmieści się tam dwulatek? Dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_majki Re: Bebe Comfort - bardzo pilne!! Plizzz!! 13.01.04, 21:32 zmiescici sie zmiesci, ale pomysl jeszcze, czy chcesz miec spacerowke "kubelkowa", gdzie jak opuszczasz plecki, to sie podnosza nogi i odwrotnie... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kaazka Re: Bebe Comfort - bardzo pilne!! Plizzz!! 14.01.04, 01:51 Dwulatek moze sie zmiesci, ale czy bedzie mu wygodnie?? Nie podoba mi sie ta koncepcja spacerowki, moze lepiej poszukac czegos blizej klasyki. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_franio Re: Bebe Comfort - bardzo pilne!! Plizzz!! 14.01.04, 09:46 Franio przesiadł się do Opery, gdy miał ok. 8 m-cy i wyrósł z gondoli. Teraz ma prawie 1,5 roku i nadal jeździmy Operą. Ale gdy Franio jest ubrany w bardzo ciepły kombinezon mam wrażenie, że miejsca nie ma za wiele. W lżejszym ubranku jest o.k. Dodam, że Franek ma "normalną" budowę. Forma tego wózka bardzo mi odpowiada i gdybym decydowała jeszcze raz, na pewno kupiłabym ten wózek. Ale na wiosnę, lub latem myslę o przesiadce na parasolkę (też BC), bo BC ze stelażem Trophy i siedziskiem Opera nie jest lekkim wózkiem, a mój mały podróżnik coraz częściej chce spacerować obok wózka, a nie w nim. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
napaj Re: Bebe Comfort - bardzo pilne!! Plizzz!! 14.01.04, 23:33 no cóz, my kupiliśmy ten wózek w sierpniu gdy Michał miał 22 miesiące i jestem bardzo zadwolona, mój synek jest wysokim chłopcem. Niestety czas płynie ,malec rośnie i pózną wisoną planuje kupić juz parasokę również BC. Jak narazie uważam ze Michałowi wygodnie jest w siedzisku (choć szelek już nie zapinam bo kombinezon robi swoje ale jest pałąk) a bardzo dobrze mu się śpi,lubi jezdzić w wózku więc dlatego zdecydowałam się na zakup.Na dzień dzisiejszy Michałowi idzie 27 miesiąc tak że jezdzimy 5 miesięcy.Lekką przesadą jest informacja że w tym wózku może jezdzić czterolatek, chyba naprawdę francuzi mają małe dzieciaczki. Ogólnie to jestem z wózka zadowolona, sprawuje się dobrze. Może wez maluszka do sklepu wsadz i zobacz czy mu wygodnie i nie będzie mu za ciasno. pozdrawiam Ania mama Michałka Odpowiedz Link Zgłoś