vanmovinia 08.11.09, 14:47 allegro.pl/item795937871_krzeselko_do_karmienia_bogato_wyposazone.html czy ktoras z Was miala okazje widziec na zywo to krzeselko? Cena zachecajaca, ale boje sie, ze kosztem jakosci materialow. Co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elzbieta_1983 Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 08.11.09, 15:00 ja mam coś podobnego, znaczy funkcjami to samo, szczerze- oki, tylko używam mało funkcji z tego co ma. Pasów nie, bo nie widzę potrzeby, Marta od początku naumiana, że w tym się je i tyle. Jako ruchomego oparcia też nie używam. A no i moje nie ma ceratki jako obicia więc mi się dzieć nie przyklejał w upały do ceraty. Odpowiedz Link Zgłoś
vanmovinia Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 08.11.09, 20:11 elzbieto, a mozesz rzucic linka do swojego krzeselka? Czym masz obite siedzenie, jesli nei ceratka? Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta_1983 Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 09.11.09, 08:45 allegro.pl/item789547163_krzeselko_sun_baby.html nie jest to wprawdzie dokładnie to co mam, bo kupiłam z ubiegłym roku, używane zresztą, ale materiał wygląda podobnie. Choć kolorystyka zupełnie odbiera urok, ale jak chcesz mogę na maila wysłać Ci zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta_1983 znalazłam:) 09.11.09, 08:49 www.maked.pl/krzeselka-dzieciece-c-81/krzeselko-dzieciece-firmy-sun-baby-model-stella-kolor-04-p-362 mam dokładnie takie. Odpowiedz Link Zgłoś
vanmovinia Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 09.11.09, 11:14 dzieki bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
emilli3 Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 08.11.09, 20:20 Ja mam podobne, polecam, dostalismy na chrzciny, poprzedniczka pisała ze nie zapina w pasy, radzę zapinac, córka kolezanki wyleciała, wypioł się ten plastik z przodu i prosto na płytki. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta_1983 Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 09.11.09, 08:47 nie zapinam bo: moje dziecko nie opiera się o blat, nie kręci się, nie wyrywa etc. ale może i racja, że to tylko przedmiot i różne rzeczy zadzi1ć się mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d sa lepsze 09.11.09, 11:18 wypasiune i kompletnie bez sensu... wyobraz ze jak ci dziec napaskudzi to muszsisz to czyscic. takie sa lepsze: www.4mybaby.ch/images/01-662984a_Alpha_Natur.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vanmovinia Re: sa lepsze 10.11.09, 23:10 szczerze mowiac nie chce/nie lubie drewnianego, wszystkie bez obicia odpadaja. Z drugiej strony te machiny obleznicze wszystko we wszystkim za 600 zl tez nie przekonuja. Ale przegladajac oferty zauwazylam, iz im bardziej minimalistyczne krzeselko, tym wyzsza cena. Odpowiedz Link Zgłoś
magdula311 Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 11.11.09, 15:22 od miesiąca mam to krzesełko i jestem bardzo zadowolona. Przydaje mi się regulacja wysokości; małej nie zapinam pasami bo nie mam takiej potrzeby,mała się za bardzo nie wierci i nie wychyla więc póki co nie wypadnie ponieważ chroni ją zamontowana tacka. Łatwo się je czyści. Ogólnie fajne i w dobrej cenie; ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vanmovinia Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 11.11.09, 21:39 dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś