Dodaj do ulubionych

Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o opinie

08.11.09, 14:47
allegro.pl/item795937871_krzeselko_do_karmienia_bogato_wyposazone.html
czy ktoras z Was miala okazje widziec na zywo to krzeselko? Cena zachecajaca,
ale boje sie, ze kosztem jakosci materialow. Co sadzicie?
Obserwuj wątek
    • elzbieta_1983 Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 08.11.09, 15:00
      ja mam coś podobnego, znaczy funkcjami to samo, szczerze- oki, tylko używam mało
      funkcji z tego co ma. Pasów nie, bo nie widzę potrzeby, Marta od początku
      naumiana, że w tym się je i tyle. Jako ruchomego oparcia też nie używam. A no i
      moje nie ma ceratki jako obicia więc mi się dzieć nie przyklejał w upały do ceraty.
      • vanmovinia Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 08.11.09, 20:11
        elzbieto, a mozesz rzucic linka do swojego krzeselka? Czym masz obite siedzenie,
        jesli nei ceratka?
        • elzbieta_1983 Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 09.11.09, 08:45
          allegro.pl/item789547163_krzeselko_sun_baby.html nie jest to wprawdzie
          dokładnie to co mam, bo kupiłam z ubiegłym roku, używane zresztą, ale materiał
          wygląda podobnie. Choć kolorystyka zupełnie odbiera urok, ale jak chcesz mogę na
          maila wysłać Ci zdjęciasmile
          • elzbieta_1983 znalazłam:) 09.11.09, 08:49
            www.maked.pl/krzeselka-dzieciece-c-81/krzeselko-dzieciece-firmy-sun-baby-model-stella-kolor-04-p-362
            mam dokładnie takie.
          • vanmovinia Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 09.11.09, 11:14
            dzieki bardzo!
    • emilli3 Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 08.11.09, 20:20
      Ja mam podobne, polecam, dostalismy na chrzciny, poprzedniczka
      pisała ze nie zapina w pasy, radzę zapinac, córka kolezanki
      wyleciała, wypioł się ten plastik z przodu i prosto na płytki.
      • elzbieta_1983 Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 09.11.09, 08:47
        nie zapinam bo: moje dziecko nie opiera się o blat, nie kręci się, nie wyrywa
        etc. ale może i racja, że to tylko przedmiot i różne rzeczy zadzi1ć się mogą.
    • camel_3d sa lepsze 09.11.09, 11:18
      wypasiune i kompletnie bez sensu... wyobraz ze jak ci dziec napaskudzi to
      muszsisz to czyscic.
      takie sa lepsze:

www.4mybaby.ch/images/01-662984a_Alpha_Natur.jpg
      • vanmovinia Re: sa lepsze 10.11.09, 23:10
        szczerze mowiac nie chce/nie lubie drewnianego, wszystkie bez obicia odpadaja. Z
        drugiej strony te machiny obleznicze wszystko we wszystkim za 600 zl tez nie
        przekonuja.

Ale przegladajac oferty zauwazylam, iz im bardziej minimalistyczne krzeselko,
        tym wyzsza cena.
    • magdula311 Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 11.11.09, 15:22
      od miesiąca mam to krzesełko i jestem bardzo zadowolona. Przydaje mi
      się regulacja wysokości; małej nie zapinam pasami bo nie mam takiej
      potrzeby,mała się za bardzo nie wierci i nie wychyla więc póki co
      nie wypadnie ponieważ chroni ją zamontowana tacka. Łatwo się je
      czyści. Ogólnie fajne i w dobrej cenie; ja polecam
      • vanmovinia Re: Krzeselko do karmienia- Kids Play, prosba o o 11.11.09, 21:39
        dzieki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka