aniulekq 08.11.09, 19:51 Zastanawiam się nad zakupem takiego stolika: Polecacie, odradzacie? Może wiecie gdzie jest teraz w jakiejś promocji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_pyzuni Re: Stolik Fisher Price 08.11.09, 20:11 Kiedyś już o niego pytałam, ale było mało odpowiedzi. Podobno jest fajny, ale cena mocno przesadzona. Potem widziałam go w sklepie "na żywo" i rozczarował mnie rozmiarami, jest naprawdę nieduży, nacisnełam kilka klawiszy z wersji demo i jakoś mnie nie zachwycił, więc sobie darowałam ten zakup. Może jednak wypowie sie ktoś, kto go używał i będzie miał zupełnie odmienne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: Stolik Fisher Price 09.11.09, 08:39 trzy tygodnie temu młody dostał ten stolik na pierwsze urodziny. Omija go razem ze swoim o rok starszym bratem szerokim łukiem. Zero zainteresowania. No może tą słuchawkę telefoniczną bawił się jeden i drugi przez dłuższą chwile. I jak się z nimi bawię próbuje ich nim zainteresować, bo ma różne możliwości - albo gra albo mówi po polsku albo po angielsku ale bez większego efektu. Ogólnie stolik prześliczny, ale u nas niestety pełni rolę niepotrzebnego mebla - szkoda bo 250 zł poszło do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: Stolik Fisher Price 09.11.09, 09:21 Moja córeczka ma taki stolik. Faktycznie jest dość drogi, ale uważam że to były dobrze wydane pieniądze . Kupiliśmy jej ten stolik kiedy miała roczek. Stolik ma 4 różne tryby zabawy - na początku mała korzytała tylko z trybu muzycznego (włączała różne piosenki). Teraz ma 15 miesięcy i przełącza stolik na inne tryby, np. taki w którym słowa są wypowiadane po polsku i po angielsku. Ostatnio słyszałam jak próbowała powtarzać słowa - słyszała goodbye i mówiła "baj" ) Stolik zajmuje ją na około 10-20 minut, czasami bawi się nim raz, a czasami kilka razy dziennie. Wydaje mi się, że to jest taka zabawka, która wystarczy na dłużej, bo za jakiś czas będzie mogła uczyć się kolorów, kształtów, poszczególnych słów, a potem pewnie całych piosenek. Dodam jeszcze tylko, że dzieci, które nas odwiedzają (w podobnym wieku i trochę starsze) zwykle trudno jest oderwać od stoliczka To jest zdecydowanie najbardziej zajmująca zabawka. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Stolik Fisher Price 10.11.09, 19:57 można go zobaczyć np w selgrosie. Widziałam , próbowąłam i też uwazam że cena nieadekwatna do produktu. Kupilismy dla chrześniaka stolik Chicco i młody uwielbia się nim bawić, zresztą tak samo bawil się Chicco nasz obecny 8 latek jak miał lat mało Iza Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: Stolik Fisher Price 10.11.09, 22:22 Ogladałam w Auchanie, całkiem fajny jest na żywo, chyba się zdecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś