Dodaj do ulubionych

Allegro ?????

14.11.09, 21:59
Witam ,wsciekła jestem jak...nie powiem kto .Od dłuzszego czasu
poluje na lampe i od ok msc lampę ta kupują skutecznie 2 osoby na
zmiane kwoty nie do przelicytowania w opcji kup teraz lampa kosztuje
ponad 500 zł,a kwota z licytacji np 2 tygonie wczesniej 600 zl !!!!
O co chodzi ile takich samych lamp mozna kupić !!!?
Ufffff wyrzuciłam to z siebie ,ale tak sobie myśle ,ze ktos sie
brzydko bawi i chetnie mu nos utre ,tylko jak?
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: Allegro ????? 14.11.09, 22:09
      w/g mnie to speclajnie ktos podbja cene z innego konta to zlamanie regulaminu
      napisz do Allegro
      • marcelina003 Re: Allegro ????? 14.11.09, 22:17
        Ja tez tak mysle ,ale gdzie to zgłosić -calą aukcje ?czy tych
        figurantów?
        • agnes_nyc Re: Allegro ????? 14.11.09, 22:54
          Napisz do Allegro znajdz kontakt i opisz cala sytuacje podaj tez numer aukcji itd
          • chiarella Re: Allegro ????? 14.11.09, 23:03
            E tam- nic nie zrobią- ja napisałam bo widziałam podobna sytuację i allegro nie
            odpisało nawet, a ostatnio widzę mnóstwo takich aukcji i wkurza mnie to uncertain
            • nglka Re: Allegro ????? 15.11.09, 00:27
              chiarella napisała:

> E tam- nic nie zrobią- ja napisałam bo widziałam podobna sytuację i allegro nie
              > odpisało nawet, a ostatnio widzę mnóstwo takich aukcji i wkurza mnie to uncertain

Czasem nie odpisują a konta zawieszają lub aukcję usuwają.
              A czasem nie ma podstaw do zawieszenia, bo trzeba udowodnić, że to sztuczne podbijanie. Nie do allegro nalezy rozstrzygnięcie, czy komuś potrzeny 1 mebel, czy 10 takich samych i jeśli nie ma powiązania w logowaniach z jednego IP, czy wspólnych danych osobowych (np nazwisko) to na jakiej podstawie mają cokolwiek zdziałać?
              Mój ojciec maniakalnie poluje na różne cacka i zdarza mu się kupić 6 żyrandoli, identycznych. I wiecznie przelicytowuje się z tzw. stałą grupą pozostałych "myśliwych". To żadna zbrodnia ani tym bardziej żaden dowód na oszustwo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka