agni71 Re: carrefour Bemowo 26.11.09, 19:17 dzisiaj znowu wysłałam męża - i tak nie byl zachwycony, więc nie mialam serca prosic go o sprawdzanie dostepności i cen innych artykułów. Napisze tylko co kupil z mojej listy, moze ktos akurat tez szuka: gra Jenga gra Hoop żabki Duplo autobus (w cenie z gazetki) gra Blokus (w cenie z gazetki) Nie znalazł gier "Pędzące żółwie", "tetris - bloki", nowych gier Granny "Zamek" i "Kamelot", ani żadnego ciekawego i w dobrej cenie dużego zestawu lego Creator, City lub Racer. Miał wziąc jeszcze jakis mały zestaw Lego np. z serii Racer, aby osiągnąc kwote 300 zl, ale juz nie wiem, co dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: Gdańsk Morena 26.11.09, 20:44 Uff, udało się... Mąż kupił długo oczekiwaną Jolinę Ballerinę dla starszej i świnkę- skarbonkę FP dla młodszej, plus malutkie duplo do równego rachunku W sumie bony na 80 zł ważne do konca 2010 (i tak będą wydane wcześniej oczywiście). Opłacało się! Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: Gdańsk Morena 27.11.09, 15:27 My tez byliśmy, tyle, że pod sam wieczór i dla nas już zabrakło bonów Odpowiedz Link Zgłoś