marta2202 27.11.09, 00:04 Często tu czytam o tych lalkach, sama nie widziłam ich na żywo. Czy dziewczynki lubią sie nimi bawić? Którą z nich polecicie dla prawie trzy latki? Czy te lalki mają miękkie(nie plastikowe) brzuszki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta2202 Re: Która lalka Chou Chou a może...? 27.11.09, 00:07 baby born? Które są fajniejsze, poręczniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Która lalka Chou Chou a może...? 27.11.09, 08:58 www.allegro.pl/item826128044_chou_chou_rock_a_bay_lalka_ze_swiecacym_kocykiem.html www.allegro.pl/item819314640_baby_annabelle_ruszajaca_glowa_kurier_promocja.html My mamy takie dwie lalki i z tych dwóch zdecydowanie polecam Chou chou. Jest łatwiejsza w obsłudze, lżejsza (Annabelle ma bardzo ciężką głowę i ją ta głowa przeważa). Obie mają miękkie brzuszki. MOje dziewczyny zdecydowanie wolą chou chou. Baby born nigdy nie miałam więc nie wiem jak się sprawuje. Innych chou chou ani annabelle też nie. A. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Która lalka Chou Chou??? 27.11.09, 10:37 Czy lalka chou chou mój pierwszy ząbek tylko płacze i rosną jej ząbki? Chyba więcej fukcji ma rock a boy? Ech dziewczyny polećcie coś konkretnego Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: Która lalka Chou Chou??? 27.11.09, 17:26 Moja starsza córka ma chou chou rock a bay ze swiecącym kocykiem, bawi się nią już 4 lata i jeszcze jej się nie znudziło,teraz mojej młodszej trzylatce kupiliśmy chou chou mój pierwszy ząbek,ale dopiero na gwiazdkę ją dostanie, więc nie wiem jak się sprawuje.Generalnie to najładniejsze lalki ze wszystkich bobasów i co najważniejsze nie psują się,mają miękkie brzuszki i świetnie udają prawdziwe dzidziusie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Która lalka Chou Chou??? 27.11.09, 18:25 kupowałam rok temu chou chou mój pierwszy ząbek, lalce świecą się policzki bo ma temperaturę gdy rosną jej ząbki, płacze (bez łez), gryzie gryzaczek, nie pamiętam czy coś jeszcze, ma z tyłu przycisk a'la reset, gdy go przyciśniesz zęby się chowają i zabawa zaczyna się od nowa ma miękki brzuszek ale jak ją rozbierzesz to jest jakaś taka poczwarna ma dziwnie wszyte nogi w tym roku kupiłam lalkę typu reborn bez funkcji ale pachnącą oliwką i mam nadzieję że dobrą gatunkowo i tak śliczną jak była na zdjęciu wydawało mi się na zdjęciu że ma ładne jakościowo ubranko (nie lubię lalek nawet ślicznych w ubrankach ze sztucznych tkanin) w komplecie ma kocyk, czapeczkę i buciki i moim zdaniem jest śliczna ale to wiadomo rzecz gustu. (nie mam jej jeszcze w domu, czekam za paczką) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Która lalka Chou Chou? 27.11.09, 19:41 My mamy lalke Chou Chou ROCK-A-BYE.To ulubiona lalka 3,5 latki.Lalka ma miekki brzuszek.Jak sie ja kolysze zamyka oczy i usypia,jak sie ja za gwaltownie obudzi zaczyna plakac wtedy trzeba ja poklepac po plecach i sie uspokaja.Jak damy jej bytelka to slychac odglos cmokania, to samo ze smoczkiem.U nas w komplecie byla butelka,smoczek i kocyk.To pierwsza interaktywna lalka z Chou Chou najprostsza i chyba tez najlepsza ze wszystkich modeli.U nas ani razu nie bylo jakis awarii lalka, ciagle w uzyciu. images47.fotosik.pl/229/94451a8fc76f3af1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
honey25 Re: Która lalka Chou Chou? 27.11.09, 20:36 Ja również polecam Chou Chou ROCK-A-BYE ze świecącym kocykiem.Córeczka dostała ja w tamtym roku gdy miała 2,5 roku i jest to jej ulubiona lala chociaż ma jeszcze Baby born z magicznym nocniczkiem oraz Baby alive.Lalka ma fajne funkcje o których juz pisaly dziewczyny i jest przede wszystkim miekka,córcia wszedzie ciąga tą lalę i mówi że to jest jej mała "Zuzia" która sie opiekuje Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: Która lalka Chou Chou? 27.11.09, 22:13 Moja trzy latka wlasnie dostala chou chou "mamusiu jestem chora" - gdy sie ja nacisnie na plecki zaczyna plakac, policzki robia jej sie czerwone i trzeba zmierzyc jej temperature+podac syropek. Wtedy "zdrowieje" i zaczyna sie smiac. Ladna ma buzke i milo sie ja tuli, chociaz lekko pokraczna jest, to fakt No, ale to dziecku ma sie podobac.Moja corka uwielbia leczyc i badac, wiec dla niej to byl wymarzony prezent. Baby born tez mamy: ciezka jest troche, no ale cala plastikowa, bez baterii, robi siusiu (a nawet kupke i mozna ja kapac. Annabelke znam tylko z wizyt u znajomych: baterie siadaja bardzo szybko i dziecko bawi sie nia jako lalka niefunkcyjna.Milych zakupow! Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Która lalka Chou Chou? 27.11.09, 22:58 Dzięki dziewczyny Do mnie chyba najbardziej przemawia chou chou rock a bay (chyba tak to się pisze) no chyba że te nowsze lalki mają te same funkcje co ta i jeszcze dodtkowe (tematyczne)? Jakoś nie brdzo umiem połapać się w tych lalkach jak by była jedna porządna to by było ok Odpowiedz Link Zgłoś