mmerk 25.01.04, 03:22 BArdzo prosze o poradę który fotelik kupic czy MAXI-COSI PRIORI czy BEBE CONFORT ISEOS. Jakie sa wasze opinie na temtat tych fotelików. Pozdrawiam TATA NINY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nervusmama Re: Jaki fotelik MAXICOSI PRIORI czy BEBECONFORT 25.01.04, 14:30 mielismy doczynienia z iseosem szybko sie go pozbylismy nasza corka czula sie w nim skrepowana jest bardzo gleboki zabudowany bylo jej nie wygodnie choc jest bardzo drobna osobka kupilismy casual PLAY beat (z inglesiny)jest rewelacyjny cena mniejwiecej ta sama bo wiadomo z towar z wyzszej polki trzeba zaplacic ale ma zupelnie inna budowe jest bardziej otwarty ma regulacje zaglowka i bardzo szerokie siedzisko jest do 25kg a nie do 18 sprawdz moze akurat ci sie spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
fk4i4 Re: Jaki fotelik MAXICOSI PRIORI czy BEBECONFORT 25.01.04, 18:12 Biedny Tato Niny,trudne te decyzje oj trudne te decyzje(i drogie) My mieliśmy Iseosa i byłam z niego jak i zdaje sie synek mocno zadowolona. Jego płusem jest to, że do sporedycznych przejazdów nadaje się już dla noworodków( +wkładka), a to,że jest zabudowany mocno, to według mnie sopory plus ja miałam poczucie bezpieczeństwa, a synek gdy zasnął, to główka zawsze miała podparcie, co do tych rozszerzanych boczków, to lekki bajer bo w podstawie fotelik jest tak samo szeroki.Tepicerka łatwo się zdejmuje i pierze, calość jest wykonana jest dokładnie, pochyla się chyba minimalnie bardziej od priori, a co do szerokości to iseos priori i wyżej wspomniany Beatmają taką samą (mierzyłam w sklepie, Beat nawet odrobinę węższy).Wada isoosa jest taka,że naprawdę trudno jest położyć fotelik gdzy dziecko w nim śpi nawet już rtakie 13 kg, a co dopiero 18? Najlepsza rada weżcie dzidzię do sklepu i przymierzcie je do fotelika wiele się wyjaśni, gwarantuję. powodzenia i trafnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś