Dodaj do ulubionych

Jaki fotelik MAXICOSI PRIORI czy BEBECONFORT ISEOS

25.01.04, 03:22
BArdzo prosze o poradę który fotelik kupic czy MAXI-COSI PRIORI czy BEBE
CONFORT ISEOS.
Jakie sa wasze opinie na temtat tych fotelików.

Pozdrawiam
TATA NINY
Obserwuj wątek
    • nervusmama Re: Jaki fotelik MAXICOSI PRIORI czy BEBECONFORT 25.01.04, 14:30
      mielismy doczynienia z iseosem szybko sie go pozbylismy nasza corka czula sie w
      nim skrepowana jest bardzo gleboki zabudowany bylo jej nie wygodnie choc jest
      bardzo drobna osobka kupilismy casual PLAY beat (z inglesiny)jest rewelacyjny
      cena mniejwiecej ta sama bo wiadomo z towar z wyzszej polki trzeba zaplacic ale
      ma zupelnie inna budowe jest bardziej otwarty ma regulacje zaglowka i bardzo
      szerokie siedzisko jest do 25kg a nie do 18 sprawdz moze akurat ci sie spodoba
      • fk4i4 Re: Jaki fotelik MAXICOSI PRIORI czy BEBECONFORT 25.01.04, 18:12
        Biedny Tato Niny,trudne te decyzje oj trudne te decyzje(i drogie)
        My mieliśmy Iseosa i byłam z niego jak i zdaje sie synek mocno zadowolona.
        Jego płusem jest to, że do sporedycznych przejazdów nadaje się już dla
        noworodków( +wkładka), a to,że jest zabudowany mocno, to według mnie sopory
        plus ja miałam poczucie bezpieczeństwa, a synek gdy zasnął, to główka zawsze
        miała podparcie, co do tych rozszerzanych boczków, to lekki bajer bo w
        podstawie fotelik jest tak samo szeroki.Tepicerka łatwo się zdejmuje i pierze,
        calość jest wykonana jest dokładnie, pochyla się chyba minimalnie bardziej od
        priori, a co do szerokości to iseos priori i wyżej wspomniany Beatmają taką samą
        (mierzyłam w sklepie, Beat nawet odrobinę węższy).Wada isoosa jest taka,że
        naprawdę trudno jest położyć fotelik gdzy dziecko w nim śpi nawet już rtakie 13
        kg, a co dopiero 18? Najlepsza rada weżcie dzidzię do sklepu i przymierzcie je
        do fotelika wiele się wyjaśni, gwarantuję.

powodzenia i trafnego wyboru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka