Dodaj do ulubionych

Contour electra Graco ???

28.01.04, 05:56
Chcialabym poznac Wasze opinie o tym łóżeczku!!!
Obserwuj wątek
    • asia_k2 Re: Contour electra Graco ??? 29.01.04, 11:44
      ja też się "przyglądałam" temu łóżeczku, ale nie widziałam go na żywo, bo z
      tego co mi w sklepie powiedziano to jest nowość i jeszcze jej nie mają. także
      nie wiem czy ktoś już go zdążył kupić, używać i będzie w stanie wydać opinię.

obejrzyj też łóżeczko Arti L1, ma podobną funkcjonalność i z tego co wiem jest
      tańsze (ja się chyba na to zdecyduję).
      tutaj obejrzysz to łóżeczko

www.arti.pl/re/lo/l1.php
      pozdrawiam,
      asia
      • pinik Re: Contour electra Graco ??? 29.01.04, 12:36
        Hej! To lozeczko arti jest super! A jaka cena?

Pinik
        • beat8 Re: Contour electra Graco ??? 31.01.04, 00:03
          Co do opini to niestety nie moge nic napisac, sama bylam zainteresowana zakupem
          łóżeczka Graco Electra ale jak sie okazało to mode 2003 i nie jest już dostepny
          w sprzedaży tak mi przekazal dyr. handlowy firmy Graco. Napisalam do nich
          emaila z pytaniem gdzie mozna zakupic takie łóżeczko i jak sie okazało nie sa
          one juz dostepne na rynku. Ale poinformowano mnie ze bedzie nowy model w
          sprzedaży 2004 około marca, wiec moze bedzie cos fajnego i niedrogiego smile)
          Pozdrawiam
    • lgosia1 Re: Contour electra Graco ??? 18.02.04, 22:02
      wyciągam wątek na wierzch, bo jest blisko marca i może ktoś już widział takie
      łóżeczko w sklepie, a mam następujące pytania:
      1. Czy przy najwyższym zawieszeniu materaca (dla niemowlaka) dzieciaczek ma
      okazję popatrzeć sobie przez ścianki na świat? - tzn czy jest siateczka czy
      nieprześwitujący materiał?
      2. Czy są jakieś uchwyty, żeby dziecko mogło ćwiczyć ewentualne wstawanie;
      3. Jakie są wymiary łóżeczka;
      4. jaka jest cena łóżeczka?
      • rupe Re: Konkrety 18.02.04, 22:54
        Interesowalem sie tym lozeczkiem i z tego co pamietam to:
        ad.1 przy podwieszeniu do najwyzszej pozycji jest material
        ad.2 uchwytow brak bo tak naprawde to jest lozeczko a nie kojec
        ad.3 ok. 75*105
        ad.4 ponad 600 zl
        Wiecej informacji znajdziesz na www.tomi.pl
        • lgosia1 Re: Konkrety 19.02.04, 14:54
          a nie pomyliłeś czasem z tym poprzednim modelem, bo mi chodzi o model, który ma
          dopiero być w sprzedaży w Polsce w okolicach marca i ze zdjęć wydaje się być
          inny niż to poprzednie łóżeczko?
        • lgosia1 Re: Konkrety 19.02.04, 14:59
          zapomniałam o najważniejszym pytaniu!!! Czy można jakoś odpiąć (zdemontować)
          jeden bok łóżeczka, by móc przystawić go do łóżka rodziców (choć zdaję sobie
          sprawę, że pewnie i tak nie utrafi się z poziomem łóżek sad
    • pandziksa Re: Contour electra Graco ??? 19.02.04, 15:38
      Słyszałam dużo złych opini na temat łóżeczek tego rodzaju.Dotyczą one głownie
      tego, że dziecko kiedy nabiera siły i zaczyna chodzić nie ma się czego w tym
      łożeczku złapać. Pozdrowienia.
      • lgosia1 Re: Contour electra Graco ??? 19.02.04, 17:35
        a może ktoś ma pomysł co w takim łóżeczku można by było "zainstalować,
        przyszyć, zamontować" by spełniało rolę szczebelek? Po prostu z wielu względów
        uparłam się na łóżeczko turystyczne smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka