emma6666 13.12.09, 23:45 www.drewex.com/asortyment_3-352,posciel_MIS_NA_CHMURCE___AT140_i_AT141.html czy któraś z Was miała i może polecić albo odradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paproszek57 Re: Drewex Miś na chmurce 14.12.09, 07:46 ja miałam, używany ok, roku pościel i śpiworek, nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń, właśnie wystawiłam na all, razem z wypełnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 Re: Drewex Miś na chmurce 14.12.09, 08:33 Ja mam kremową. Kupiłam 1,5 roku temu, ale używana bardzo rzadko, bo na zmianę z innymi. Pierwsze wrażenie po otwarciu paczki (kupowałam z Allegro) było niezbyt, robiła wrażenie takiego zwykłego grubego lnu czy jak tam zwał, ale po praniu i wyprasowaniu ok. Nie polecam jednak rożka (z tej samej serii) z wkładem kokosowym. Koszmar. 1,5roku a śmierdzi ten wkład jeszcze (oczywiście nie używałam go w ogóle, ale trzymam nie wiedzieć po co) Odpowiedz Link Zgłoś
lullanka07 Re: Drewex Miś na chmurce 14.12.09, 10:00 ja mialam "mis i mama" z Drewexu. kupilam komplet z ochraniaczem,poszewka i poszwa. do tej pory,a corka ma 2,5 roku uzywalam tylko ochraniacz przez okolo rok. corka do tej pory nie spi pod koldra i na poduszce. co do jakosci nie mam zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: Drewex Miś na chmurce 14.12.09, 10:13 miałam śpiworek - rewelacja, dwójkę dzieci wytrzymał ale jak chciałam sprzedać na All to urwał się suwak Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Drewex Miś na chmurce 14.12.09, 17:02 mialam oba komplety (poszewki na koldre i poduszke plus spiworek) niebieski jednak ladniejszy ale jakosc obu bez zastrzezen wkrotce bedzie w uzytku po raz drugi, bo jest jak nowy Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: Drewex Miś na chmurce 14.12.09, 18:21 Mam pościel i ochraniacz "miś na chmurce" kolor ten z linku- jakość bardzo dobra. Nie zmienia kształtu i koloru. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
leojoa1 Re: Drewex Miś na chmurce 14.12.09, 18:33 ja też mam komplet poszewek bezowy, byłam bardzo zadowolona, teraz czeka na 2 córcię Odpowiedz Link Zgłoś