o_l_a3 07.01.10, 21:46 www.ententino.pl fajne mają te bluzeczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucka6 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 07.01.10, 22:40 dzieki, skusilam sie, uwielbiam ich bluzeczki szkoda ze dopiero co kupilam na gwiazdke w pelnej cenie ksiecia i zebraka, ktory jest teraz po 19,9 Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 07.01.10, 22:48 A czy dla maluchów jest rozpinanie przy szyjce? I jaka jakość bawełny? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 07.01.10, 23:24 I mnie sie podobaja, ale czy oni maja rozmiarówke tylko do 122? Bo ktory bym ciuszek nie sprawdziła, to rozmiar najwiekszy jest wlasnie 122 Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 08.01.10, 07:54 A mam pytanie- nigdy nie miałam do czynienia- jak u nich z rozmiarówką i jakością? Synek ma roczek- 86 będzie w sam raz? Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 08.01.10, 08:20 ja nie wiem, ale jak wybierzesz koszulkę to obok podane sa wymiary w centymetrach, szerokość i długość, więc jak zmierzysz swoje koszulki to bedziesz wiedziała jaki rozmiar kupić Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 08.01.10, 08:44 No tak- trzeba myślec Dzieki wielkie, zastanawiam się jeszcze nad jakością i kolorami-czy są tak intensywne jak na zdjęciach? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 08.01.10, 08:49 Zakochałam się w tych ubrankach jakiś czas temu Dzięki za info, zamówienie już złożone. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 SLONKO 08.01.10, 09:00 a czy posiadasz może jakieś zdjęcie jak to w realu wygląda? i jak ich z jakością? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: SLONKO 08.01.10, 09:04 No przykro mi bardzo bo na razie to była miłość na odległość tylko, czekałam na wyprzedaż żeby zamówić ale już na forum wcześniej pytałam o te ubranka, kilka osób się wypowiadało, ze są bardzo fajne. Za kilka dni będę wiedzieć czy rzeczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: SLONKO 08.01.10, 09:50 Dobrze w takim razie czekam na wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 08.01.10, 09:56 Ja mam różową bluzeczkę z Księżniczką na ziarnku grochu Kolor dokładnie jak na zdjęcia, nadruk wydaje się być gruby i solidny- myślę, że to sitodruk, bawełna średniej grubości taka w sam raz, raczej z takich nierozciągliwych, bluzeczka wydaje się być na dziewczynkę raczej szczupłą. Na razie jeszcze nie prałam jej, ale takie oglądowe wrażenie bardzo OK. Myślę że wszystko z nią będzie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 08.01.10, 10:11 A moja Marika miała kiedyś taką cudną ich sukienkę: Pozdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 08.01.10, 10:22 No i zamowilam, cholera jasna A obiecywalam sobie, ze nic wiecej nie kupuje... Zamowilam dla corki i dzieci brata, bedzie na Zajaczka Odpowiedz Link Zgłoś
lucka6 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 08.01.10, 11:31 My mamy 2 bluzeczki, jedna lampe alladyna brazowa juz z pol roku i nic sie z nia nie dzieje, jest wciaz w swietnym stanie. Bawelna bardzo dobrej jakosci, nadruk tez. Teraz kupilam pomaranczowego ksiecia i zebraka na gwiazdke, juz tez pralam kilka razy i jest w porzadku. Kolory sa takie intensywne jak na zdjeciach, po praniu takie same jak przed. Jedyny mankament to to,ze nie maja rozpiecia przy szyi i dla mlodszych dzieci moze byc troche niewygodnie zakladac ale i tak synkowi kilka sztuk kupilam bo sa sliczne Co do rozmiaru, moja corka nosi 98/104 i mamy bluzeczke 104, a teraz kupuje 110, bo mala ma dosc duzy brzuch i ta 104 jest troche opieta, a 110 jest ok. Mlodemu kupilam 92 (13mcy), nosi teraz 80/86, ale mysle ze na lato powinno byc ok, zreszta krotki rekaw nie robi takiej roznicy Odpowiedz Link Zgłoś
ivonne07 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 08.01.10, 20:08 A jaka jest jakosc dresów? Szybko się wypychają? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 09.01.10, 13:55 No i ja też ,kurcze blade, zrobiłam zamówienie, a też już miałam postanowienie, że koniec wydatków na ciuszki w tym miesiącu Chyba przestanę chwilowo na forum wchodzić, bo ciągle coś wyczytuję o super wyprzedażach i wydaję.... Ale koszulka " lubię wiercić dziurę w brzuchu" jest chyba specjalnie dla mojego synka wyprodukowana Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 09.01.10, 14:36 Wiecie Co ale dopiero teraz zauważyłam, że ta wyprzedaż to nic nowego, ubranka są przecenione o tyle samo co ostatnio były w promocji w Merlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 09.01.10, 20:55 Wiele jest tańszych na pewno. Zastanawiałam się nad trzema bluzeczkami jak były w promocji na Merlinie a teraz są tańsze, dwie o 10 zł, jedna o 5 niż z Merlina wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 11.01.10, 09:05 Czy ktoś wie jaki jest czas oczekiwania na dostawę? Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 12.01.10, 22:30 Zamowienie dzisiaj przyszlo Wszystko super,made in poland, kolorki jeszcze bardziej intensywne niz na zdjeciach. Nadruki wygladaja porzadnie. Tylko faktycznie material nie jest bardzo elastyczny, dla mojej chudziny to dobrze, bo wreszcie ciuszki nie beda na niej wisialy, ale jak ktos ma dziecko z brzuszkiem - wezcie lepiej rozmiar wiekszy. Koszulki dla chlopcow r.92 duze (co mnie akurat cieszy). Aha, zamowienie zlozylam w piatek, placilam za pobraniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucka6 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 12.01.10, 22:53 tez dzisiaj dostalam i tez wszystko sliczne, tylko faktycznie te koszulki 92 z krotkim to dosc duze...mam nadzieje ze moj chuderlak do lata troche podrosnie i beda ok Odpowiedz Link Zgłoś
bentley31 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 08:39 też dostałam i wszystko cudne... G. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 16:26 Przyszły - ubranka są przepiękneidę dalej zamawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 16:35 Dziewczyny przysłali wam wszystkie ciuszki ,które zamawiałyście? weszłam na ich strone i już nie ma ubranek w rozmiarach ,które zamówiłam .Zamawiałam w poniedziałek za pobraniem. Czy ich nie dostane? Bu Bu..... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 16:46 do mnie przyszło wszystko, zamawiałam w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 10:14 Rozmiarowka pomalu zaczyna byc przebrana, ale przy takich cenach dokupilam jeszcze sukieneczki letnie (po ok.20 zl - gdzie indziej kupie za takie pieniadze? i bluzki z dlugimi rekawami na przyszly rok. Mezowi nawet nic nie pokaze, bo wysle mnie do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 12:09 A czy dostałyście meila ,że paczka wysłana? Ja zamówiłam w poniedziałek ok. godziny 17 za pobraniem i zastanawiam się czy dojdzie w tym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 12:54 emiala nie dostałam ale zaloguj sie w sklepie i wejdź w historię zamówień tam jest napisane na jakim etapie realizacji jest zamówienie. Ja zamówiłam w czwartek wieczorem, w piątek były zaksięgowane pieniądze a paczka doszła we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
amelka55only Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 13:03 A w sklepach stacjonarnych tez maja wyprzedaż? Bo złozyłam zamówienie, ale jeszcze nie wpłaciłam kasy. Okazałao sie, że mam 3 sklepy w katowicach, które maja ich ubranka, no i teraz nie wiem co zrobic. czy jechac stacjonarnie i zobaczyc jak te ciuszki wyglądaja i cos kupie wyprzedażowo? A może tylko sklep internetowy ma wyprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 18:50 Nie wiedzialam nawet, ze sprzedaja tez w sklepach stacjonarnych Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 19:08 Zazdroszczę wam zakupów w ententino, ja niestety potrzebuje juz na 128 i nic nie znalazółam w tym rozmiarze Brak mi w ogole na stronie wyszukiwania wg rozmiaru... Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 14.01.10, 20:31 Agni, wszystko występuje i w rozmiarze 128, tyle, że pewnie we wzorach na które patrzyłaś już są wyprzedane Tu np.jest na 128: www.ententino.pl/towar.php?id=162 i tu: www.ententino.pl/towar.php?id=186 Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 15.01.10, 11:54 Pewnie tak, bo jakąs chlopięca bluzke w tym rozmiarze widzialam. Dlatego szkoda, ze nie moge od razu zobaczyc co w danym rozmiarze jest dostepne Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Witam:) 20.01.10, 11:38 Chciałam zapytać drogie Mamy jak zadowolenie z zakupów w sklepie internetowym? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: Witam:) 20.01.10, 17:48 Ja również jestem bardzo zadowolona.Na 9 rzeczy jedna nietrafiona. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika374 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 19:19 witam, ja zamówiłam w piątek i dzisiaj przyszła paczka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 20:55 Do mnie też dzisiaj dotarła paczka. Ciuszki fajne, kolory żywe, miła mięsista bawełna, ale... na 3 koszulki z krótkim rękawem w rozm. 122 2 z nich to chyba w rozm. 122 nie są pomimo takowej metki. Jakieś takie szerokie i krótkie (piszę o tych z kotkiem i coś tam o mrużeniu oka było i o tej z praniem). Na szybko znalazłam koszulkę cherokee w rozm. 5-6 lat no i te Ententino są od niej o krótsze. Natomiast koszulka w serca jest jak najbardziej ok. A i jeszcze jedno - do paczki nie dołączono ani paragonu ani faktury ani nawet żadnej wz. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 21:11 Te z praniem mam i one są chyba takie krótkie, zamawiałam jakiś miesiąc temu i dokładnie sprawdzałam wymiary, właśnie porównywałam też z Chiroki, które na moją córkę są fajne, a ta 122 to taka na dużą 4 latkę nie jest wcale duża. Odpowiedz Link Zgłoś
lucka6 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 13.01.10, 21:16 co do tej z kotkiem to tez mam spostrzezenia ze jest nie za duza. Kupilam corce 110 (nosi 104- 3 latka) i jest dobra. Ta z serduszkami 110 to tunika, dlatego jest wieksza, tak mi sie wydaje - tez ja kupilam i faktycznie na roz. 110 jest roznica Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 14.01.10, 10:08 Tez mam te z kotkiem i z praniem:one sa krotkie i szerokie, taki fason. Pewnie beda wygladac fajnie latem do spodenek Gdybym kupila wieksze to w ramionach bylyby za duze. Ja na chuda i wysoka trzylatke wzielam na lato ciuszki na 104 i wg mnie sa ok, ale ja generalnie kupuje jej wieksze rozmiarowo spodnie (bo sa dluzsze), a gory nosi mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
cia-cia Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 14.01.10, 10:15 A jak z bluzeczkami na długi rękaw? Mój 4-letni synek nosi rozmiar 104, czasami na 110. Według podanych wymiarów wyszło mi żeby wziąć 104, ale teraz już nie wiem czy nie zadzwonić i nie poprosić o zmianę rozmiaru.Synek jest szczupły. Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
dragonia Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 14.01.10, 10:51 Ubranka bardzo ładne, bardzo kolorowe, odrazu dzieciom sie spodobały rysunki i od dwoch dni zakładają sobie (tak na wierzch na długi rękaw) - oczywiście teksty już podłapane - ja dla swoich obecnie trzylatków wzięłam na lato 110 ( w czerwcu będą miały po 3,8) i wydaje mi się że będą ok (może jedna mogłaby być na 116 - ale wtedy rzeczywiście mogłaby być za szeroka w ramonach i za duży dekolt). Pewnie zaraz będe musiała prać od tego chodzenia po domu, ciekawa jestem jak po praniu się zachowają. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 14.01.10, 20:17 Też dzisiaj dostałam paczuszkę Ubranka prześliczne! Rozmiarówka ok, zamawiałam w rozmiarze 122 i 128 i wypada normalnie. Koszulki z długim rękawkiem z serii "narzędziowej" jak to nazwał mój synek są kapitalne. Jutro idzie do zerówki w czerwonej z gwoździkami i napisem: "Gwóźdź programu". Dostałam też gratis w postaci 2 szt toreb płóciennych na zakupy z napisem Ententino, tez dostałyście? Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 15.01.10, 09:32 Wg mnie koszulki z dlugim rekawem wypadaja normalnie, przynajmniej w porownaniu np.do ubranek Kappahla. Z tym, ze trzeba pamietac, ze sa uszyte z niezbyt rozciagliwej bawelny, wiec na "grubaska" bluzeczka moze nie pasowac mimo odpowiedniej dlugosci rekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 15.01.10, 09:59 Nie, nie dostałam żadnego gratisu, ale może prezent był uzależniony od wartości zamówienia (w moim przypadku ok 150zł - może za mało). A czy miałyście dołączony jakikolwiek dokument - paragon, faktura?? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 15.01.10, 13:44 Paragonu nie miałam. A moje zakupy były w sumie za 190 zł, więc nie wiele więcej od Twoich, a dwie torby dostałam.( fajne) Odpowiedz Link Zgłoś
bentley31 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 15.01.10, 14:34 ja zrobiłam 2 zamówienia na łączną kwotę 360zł i też nie dostałam (a w jednej paczce wysłali...). Więc chyba nie wielkość zamówienia była kryterium... G. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 15.01.10, 15:53 Zamówiłam w poniedziałek rano, przelew dotarł po południu,zamawiałam priorytet...Jestem wściekła. Miał być prezent na jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 15.01.10, 19:33 Jejku, to z jakiej okazji dostał mi się gratis?? Może coś pomylili? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 15.01.10, 19:47 Myślę, że stali klienci dostają czasem gratisy Ja do moich kalendarzy dostałam kilka ślicznych gratisowych pocztówek, których nie zamawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 15.01.10, 20:08 O!!! A może... ja już drugi rok u nich kalendarze zamawiałam, to może stąd ten gratis Odpowiedz Link Zgłoś
ale_sandra Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 15.01.10, 22:22 Na głównej stronie jest informacja, że za zakupy powyzej 250 zł dodają eko-torbę, więc powinnaś otrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
lis888 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 16.01.10, 09:26 Ja mam podobny problem z koszulką - z "jednorożcem w pasiastych skarpetkach" - koszulka jest strasznie krótka, wg mnie na 86 raczej, a nie na 110. Zwrócę im te koszulkę, no i w mailu zażądałam tez przesłania paragonu czy faktury, której też nie dostałam w paczce. Inne spostrzeżenia co do rozmiaru - 110 dla mojego czterolatka to na styk, żałuję, że krótkich koszulek nie wzięłąm na 116. Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 16.01.10, 11:01 Wymiary ciuszków są faktycznie dziwne np. stosunek długości rękawa do szerokości bluzeczek dla dziewczyn. Dziwi mnie jednak, że zaskakują was już po otrzymaniu paczki, skoro dokładne wymiary podane są na stronie. A paragonu też nie dostałam. (?!) Sporo kupuję przez net i jeszcze mi się nie zdarzyło żeby firma nie dołączyła rachunku do paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 16.01.10, 15:05 Ja wczoraj wyprałam wszystkie zakupione bluzy ( jak już wyżej pisałam kupowałam z serii "narzędziowej" w rozmiarze 128 a z tych wyprzedażowych z krótkim rękawkiem to granatową z ufo i napisem "nie Ufom dziewczynom" i "sam sobie kowbojem" w rozmiarze 122. Synek nosi ciuszki na 122 teraz i faktycznie te na 128 są mu ciut za długie i rękawki też mają ciut za dugie, ale tak z premedytacją zamówiłam, żeby na dłużej starczyły. Te z krótkimi rękawkami nie są za krótkie, są w sam raz. I faktycznie są mało rozciągliwe na szerokość, akurat mam chuderlaka i to mi pasuje, ale jakby jakieś pulchniejsze dzieciątko było, to mogą te koszulki być za wąskie. Natomiast jeśli chodzi o zachowanie koszulek w praniu to jak najbardziej ok. Nic się nie zdeformowało, nie skulkowało, kolorki wyraziste, mocne, rysuneczki super. No ja jestem bardzo zadowolona z zakupów i na pewno jeszcze skorzystam, jak dojdę do jakiejś dodatkowej gotówki Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 04.03.10, 08:30 Dziewczyny mam do Was jeszcze pytanie, piszecie, ze koszulki nie są rozciągliwe, a jak jest ze ściągaczem przy szyi? Bo mój synek ma dość dużą głowę i jeśli tez jest nierozciągliwy to nawet się w nie nie wbije .. Odpowiedz Link Zgłoś
o_l_a3 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 04.03.10, 09:01 z tym na pewno nie bedzie problemu, mam nawet wrażenie, ze to wycięcie jest troszkę za duże, wiec nie ma możliwosci, zeby główka nie weszła Odpowiedz Link Zgłoś
eweliska18 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 04.03.10, 09:05 ja mojej córce nie przecisnęłam przez głowę, następnym razem kupię rozmiar większe niż nosi Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 04.03.10, 09:07 No nie wiem. Ja kupiłam trzylatce 110, z H&M nosi 104 i kicha wielka, córcia raz założyła koszulke, bo nie może jej przez glowe ubrać Podoba jej sie niemiłosiernie i jak widze jak chce ją załżć to płakać mi się chce. Gdybym wszystkich nie uprała, to z pewnoscią bym odesłała. Mam nauczke, chyba polecą na alledrogo Odpowiedz Link Zgłoś
marcowa_nadzieja Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 04.03.10, 09:07 Moja nie ma dużej głowy, a koszulki ententino z ledwością jej przechodzą, bo właśnie nie mają ściągacza wokół szyji, ani zatrzasków po boku. Mój stary je przeklina jak młodą ma przebrać Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 04.03.10, 11:47 Z tym wkładaniem przez głowę to jest dramat- mam 3 na rozmiar 86 do odsprzedania- nowe, nie prane, ale bez metki. Synek nie ma wielkiej głowy a z ledwością wciskam mu ją, a zdjęcie graniczy z cudem.. Odpowiedz Link Zgłoś
o_l_a3 Re: wyprzedaż zrobili :) www.ententino.pl 04.03.10, 11:49 e to moja chyba jakąś małą głowę ma- nawet o tym nie wiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś