mieeke 08.01.10, 11:44 Mieszkam w małej miejscowości i nie mam dostępu do sieciówek. Sklepy online wyzej wymienione to może marzenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Sklepy internetowe Zara H&M Kappahl 08.01.10, 11:51 Pomarzyć dobra rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke Re: Sklepy internetowe Zara H&M Kappahl 08.01.10, 11:53 hehe u nas serio taki bida w sklepach, a jechac iles tam km z dzieckiem to hmm hard core Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Sklepy internetowe Zara H&M Kappahl 08.01.10, 11:59 Jeśli chodzi o zakupy wyprzedażowe w Zarze i KappAhl, to może mogłabym pomóc, ale to na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Sklepy internetowe Zara H&M Kappahl 08.01.10, 12:10 pia_ napisała: > Jeśli chodzi o zakupy wyprzedażowe w Zarze i KappAhl, to może > mogłabym pomóc, ale to na priva. Pia,a zostawiłaś coś w KappAhl dla innych? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Sklepy internetowe Zara H&M Kappahl 08.01.10, 12:13 Wcale nie jestem pazerna, no i kupuję dla dziewczyn z forum, więc wszystko zostaje w rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka83 Re: Sklepy internetowe Zara H&M Kappahl 08.01.10, 13:35 Czy jest przeceniona bielizna inseresuje mnie taka piżamka z małpka no iczy są jeszcze takie sukienki dzianinowe z krótkim rekawem? Jeśli tak to po ile są przecenione? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Sklepy internetowe Zara H&M Kappahl 08.01.10, 14:21 A o jakie miasto Ci chodzi? W Krakowie sukienek dzianinowych brak ( w Bonarce), z bielizny są różne piżamki, rajstopki i skarpetki oraz koszule ocne i szlafroki. Odpowiedz Link Zgłoś