kowcia 25.01.10, 08:23 gdzie kupie cos ponizej 100? w decatlonie nie ma. Może ktos ma używany do przedania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowcia Re: kask narciarski- warszawa 25.01.10, 08:23 potrzebny mi rozmiar 56-58. dla chłopca. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaand Re: kask narciarski- warszawa 25.01.10, 08:54 Jak to można przypadkiem na znajomych trafić. W decathlonie kupowaliśmy za 49,- zł, a większy za 69,- taki marki własnej, Wojtek będzie jeździł 3 sezon. Może jeszcze rzucą w tygodniu. Jak byś potrzebowała mały dla któregoś z młodszych to mam do oddania w kolorze niebieskim. Jak żyjecie, pracujesz? pozdrawiam Ewa A. Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: kask narciarski- warszawa 25.01.10, 09:21 w decatlonie wczoraj były tylko małe, potrzebuję L 56-58, masz taki ) ale spotkanie co?) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: kask narciarski- warszawa 25.01.10, 08:36 Na allegro są nowe i używane do 100 zł. Z tym, ze to ryzyko kupowac bez mierzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: kask narciarski- warszawa 25.01.10, 09:51 Duży wybór kasków jest w Marina Sport na Jagiellońskiej wystawiają na allegro kaski uvexa ich nick marinasport, my kupiliśmy córce za 200zł Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kask narciarski- warszawa 25.01.10, 10:37 my kupiliśmy córce za > 200zł No to faktycznie, tak jak autorka watku poszukuje - do 100 zł Wydaje mi się, ze w tej cenie to tylko decathlon. Ja potrzebowałam mniejsze i bez problemu kupilam, chyba wieksze w ogóle mają w swojej ofercie, więc morze jeszcze dorzyuca na dniach? Moze spróbuj sie dowiedzieć w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: oczywiście mialo byc "może" 25.01.10, 10:37 cos mi sie rzucilo na mózg... Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: oczywiście mialo byc "może" 25.01.10, 10:53 Te po 49zł z decathlona są kiepskie i pasują chyba tylko na rzeczywiście na małe głowy nie mają regulacji, poza tym bardzo trudno je założyć(tę dolną część mają b. sztywną i przeciśnięcie jej przez głowę jest trudne i bolesne). Mierzyłam synkowi i stwierdziłam, że szkoda pieniędzy. Po naradzie z panem sprzedającym w sklepie stwierdziłam, że chyba najlepiej będzie kupić normalny, dobry kask z regulacją dla dorosłych. Cenowo wyjdzie niestety drożej, ale za to posłuży kilka lat co najmniej, więc tylko z pozoru będzie to wydatek większy. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: oczywiście mialo byc "może" 25.01.10, 12:24 Córka ma kask z Decathlona - był to jedyny kask, który pasował idealnie na jej głowę. Próbowaliśmy w róznych sklepach stosy markowych kasków i z każdym coś było nie tak. Jedynie decathlonowski pasował idealnie ku rozpaczy niemęża, który nie ma zaufania do produktów Decathlona (w myśl zasady jak coś jest tanie, to musi być do d....). Kask ma się świetnie, właśnie wróciła z tygodniowego wyjazdu na nartach, gdzie kask uratował jej jak nie życie, to na pewno zdrowie (dwukrotnie dorośli, kiepsko jeżdżący narciarze staranowali ją poważnie na stoku). Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: kask narciarski- warszawa 25.01.10, 11:36 O sorry, rzeczywiście nie doczytałam, że chodzi o kask do kwoty 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: kask narciarski- warszawa 25.01.10, 11:50 rzecz w tym że nie wiem czy dziecku sie jazda na nartach spodoba bo to będzie jego debiut, nie chce teraz kupowac markowch drogich sprzętów żeby za rok je sprzedawac bo nie będą używane. Na alegro nie kupię raczej, bo na oko nie chcę brać a w wawie jest malo aukcji kończących sie w najbliższych dniach. chyba zadzwonię do decaTLONU. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: kask narciarski- warszawa 25.01.10, 13:14 Kowciu, tych kasków jest mnóstwo w decathlonie w markach, tam obok ikei, są w dwóch kolorach: czerwony i czarny. W sobotę były wszystkie rozmiary, ludzie "nie bili się" o nie, więc były pełne półki. Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: kask narciarski- warszawa 26.01.10, 07:22 kasków nei ma w markach, byłam w ndz, wczoraj dzowniłam kiedy będą - nie wiadomo. Są tylko te malutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kask narciarski- warszawa 25.01.10, 14:21 My w pierwszym sezonie jeżdżenia dzieci na nartach nie kupowalismy żadnych sprzętów - wszystko wypozyczalismy, włącznie z kaskami. Poniewaz dzieciom sie spodobalo, to starsze córki dostały na ten sezon swoje kaski. Narty nadal będziemy wypozyczać - może kupimy nowe po sezonie (nie wiem, czy bywają przecenione?)? Odpowiedz Link Zgłoś