monad2 08.02.04, 09:11 Ja w tytule napiszcie jak Wam sie sprawuje? Wiecie coś wiecej o tym nowym modelu z budką kiedy ma byc na rynku? Będę wdzieczna za info pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Bebe Confort ALLEGRO proszę o opinie 08.02.04, 09:23 Hej! W Niemczech ten model z budka juz od jakiegos czasu jest na rynku. Nazywa sie zdajsie bc allegro plus. BArdzo udany wozeczek (fajne koleczka). Mnie tylko nie bardz opodoba sie obicie raczki (w takie zygzaki), ale to bzdurka. NIestety nie znam dokladnej ceny. Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Bebe Confort ALLEGRO proszę o opinie 08.02.04, 09:26 Hej! Na francuskiej stronie mozna obejrzec: www.bebe9.fr/catonline.asp?id_fam=35# Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Bebe Confort ALLEGRO proszę o opinie 08.02.04, 09:27 Na tej francuskiej stronie jest cena w euro:137-151 euro. czy w Polsce nie jest taniej? Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko02 Re: Bebe Confort ALLEGRO proszę o opinie 08.02.04, 11:02 Ma być w sprzedaży w II kwartale. W tej chwili zwykłych allegro brak, przynajmniej w Poznaniu. Trzeba czekać i tak do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
krajka1 Re: Bebe Confort ALLEGRO proszę o opinie 08.02.04, 12:42 Hej! Użytkujemy Allegro od jakiegoś miesiąca. Wprawdzie na razie tylko w razie konieczności zabrania małej razem z nami na zakupy lub przewiezienia jej z parkingu do babci, ale mogę powiedzieć, że wózeczek jest bardzo wygodny: ma wygodne siedzisko, trzy pozycje rozłożenia, nie rozkłada się na płasko, ale nam na tym nie zależało, ma dobre kółka, takie jakby trochę gumowane (podobno to jakaś specjalna pianka), bardzo prosto się składa i rozkłada no i nie jest ciężki. Poza tym ) ładnie wygląda! Jednym słowem, mogę powiedzieć, że był to dobry zakup! Pozdrawiam Krajka Odpowiedz Link Zgłoś
monad2 Re: Bebe Confort ALLEGRO proszę o opinie 08.02.04, 16:03 a czy ma regulacje podnóżka chodzi mi o to czy jak maluch śpi to mozna podniesć nóżki? a jaka kolorystyka? czy możesz mi zmierzeć odległość plecków od siedziska do końca wózka (czyli długość plecków)? tu w Krakowie cos nie mogę ich zobaczyć w rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Bebe Confort ALLEGRO proszę o opinie 10.02.04, 10:23 Nozki mozna podniesc. Sa tylko 3 kolory: khaki, niebieski i kakao. Ja ma kakao- jest sliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
beatus313 Re: Bebe Confort ALLEGRO proszę o opinie 11.02.04, 06:34 Napiszcie proszę drogie mamy od jakiego wieku mogę wozić dziecko w tym wózk. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Czy Któraś z Was Dziewczyny zna Cenę???? 12.02.04, 10:01 Ja w pazdzierniku zaplacilam w Warszawie 282 zl. Napisane jest na instrukcji, zeby nie wozic dziecka ponizej 6m, ale ja polecalabym gdzies tak od roku. Sama, poniewaz wczesniej mialam dobry wozek, zakupilam go dopiero jak corka miala 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
monad2 Re: Czy Któraś z Was Dziewczyny zna Cenę???? 15.02.04, 08:36 a jaka jest srednica kółek moze któraś wie? W Krakowie nowa dostawa dopiero w kwietniu niestety bo sie napaliłam Odpowiedz Link Zgłoś