Dodaj do ulubionych

Foletiki Samochodowe

05.02.10, 10:18
Witam mam 9 miesięcznego Adasia i szukam fotelika samochodowego 9-18 kg. Proszę o pomoc i przydatne informacje wink
Obserwuj wątek
    • orissa Re: Foletiki Samochodowe 05.02.10, 10:44
      forum.gazeta.pl/forum/w,583,102038711,102038711,wszystko_o_fotelikach_samochodowych.html?t=1265363024671
      • mateczka244 Re: Foletiki Samochodowe 09.02.10, 11:54
        A jakie firmy polecasz????
        • ezaremba Re: Foletiki Samochodowe 09.02.10, 17:27
          fotelik.info/pl/news/Kind_und_Jugend_nowosci_na_targach_w_Kolonii,55.html
          To link gdzie są testy fotelików. Ja osobiście wybrałam Kiddy
          Comfort Pro /9-36kg/, chociaż jeszcze mam chwile na jego zakup.
          • kulma.m Re: Foletiki Samochodowe 09.02.10, 17:48
            Ja mam Coneco Zenith, bardzo sobie chwale smile Latwy w obsludze,
            mieciutki, przestronny, z podglowkiem, przedzial wagowy 9-25 kg, nie
            jest az taaaak zawrotnie drogi jak inne a sprzedawca w sklepie
            twierdzil ze jakosciowo porownywalny. Uzywam go juz rok i wydaje sie
            ok. No i producent polski smile
    • mateczka244 Re: Foletiki Samochodowe 12.02.10, 11:27
      Witam dziękuję za szybką odp ...
      Wczoraj byłam z Adasiem na zakupach w sklepie "Mama i Ja" w Gdańsku naprawdę
      świetny sklep godny polecenia,ponieważ weszliśmy do sklepu z Adasiem w
      poszukiwaniu fotelika samochodowego i Pan mnie się zapytał jakiego fotelika
      poszukuje ja powiedziałam że nie drogiego ale też dobrego w przedziale
      oczywiście 9-18 kg.Co było dla mnie wielkim zaskoczeniem ze strony tak
      wyśmienitej obsługi,że Pan polecił mi bardzo dobry fotelik odpowiedział mi na
      wszystkie moje pytania, udzielił mi bardzo ciekawych wskazówek a na koniec był
      na tyle uprzejmy że przy kasie sam zaproponował pomoc w przetransportowaniu
      fotelika do auta oraz jego montaż. Jestem naprawdę zadowolona z zakupu winkA jaki
      fotelik zakupiłam już wam mówię wink "Chicco Key 1 X-plus" ma 3 gwiazdki w testach
      z tego co dobrze pamiętam i kosztował mnie nie całe 500 zł. A nawet z tego co
      wiem to mają bardzo interesujące ceny na swojej stronie internetowej.Pozdrawiam
      • donkaczka Re: Foletiki Samochodowe 12.02.10, 11:43
        rzeczywiscie rewelacja, 3 gwiazdki w testach, musisz bardzo cenic sobie
        bezpieczenstwo hehe
        chicco robi beznadziejne foteliki, nawet ich isofix ma 4, tyle co dobre foteliki
        bez niego

btw 9 miesiecy to za wczesnie na jezdzenie przodem, conajmniej do roku dziecko
        pwoinno jezdzic tylem, nawet dluzej, ale wiekszosc ludzi kupuje male kolyski i
        dzieciaki im szybko wyrastaja niestety
      • nataliam2 Re: Foletiki Samochodowe 12.02.10, 12:46
        Ja bym nigdy nie kupiła fotelika z tego sklepu. Skoro zależało Ci na cenie
        mogłaś tam obejrzeć a kupić gdzieś indziej, chociażby w Akpolu albo z netu. Ja
        tak zawsze robię bo zazwyczaj mają ceny 100 zł droższe niż gdzieś indziej.
        Po drugie nigdy nie kupiłabym fotelika chicco, za tą cenę miałabyś inne lepszy z
        4 gwiazdkami.

https://s2.pierwszezabki.pl/015/0150789b0.png?3300

Wiktor ur. 29.11.2006 godz. 9.20 waga 4170
        Matylda ur. 02.02.2009 godz. 12.50 waga 3350
      • bamboo Re: Foletiki Samochodowe 15.02.10, 08:54
        tez bylismy wczoraj w tym sklepie, obsluga nie najgorsza, choc
        trzeba bylo poczekac. sprzedawca tez proponowal mi chicco ky 2-3
        mowiac ze ma 4*, cos mi sie nie zgadzalo, jednak sklerozy nie mam, w
        domu sprawdzilam i oczywiscie 3*.
        co do cen, to oni nawet we wlasnym sklepie internetowym maja taniej,
        niz w sklepie stacjonarnym.
        ale najwazniejsze, ze ty jestes zadowolona z zakupu.
    • atagab Re: Foletiki Samochodowe 12.02.10, 12:02
      my mamy maxi cosi tobi, ogólnie podobno jest do 18 kg ale nie wyobrażam sobie
      żeby tam zmieściło się 3-4 letnie dziecko, jest bardzo wąski trochę żałuję że
      nie kupiliśmy Roemer bo kategorię bezpieczeństwa miały taką samą a jedynie
      tapicerka mi się nie spodobała ...... no i teraz za rok będzie trzeba wymienić
      na inny...
      • mateczka244 Re: Foletiki Samochodowe 12.02.10, 14:42
        Po pierwsze nie stać mnie było na fotelik powyżej 500 zł po drugie nie mam
        isofixu w samochodzie, a po trzecie mojego dziecko waży już 9 kg i do tego
        główka w nosidełku jest na samej krawędzi. To była moja decyzja kupna na tyle
        ile było mnie stać co do sklepu Mama i Ja nie sądzę żeby mieli drogo, a jeśli
        nawet to wolę kupić,dotknąć,zobaczyć i wysłuchać kogoś kto na tym się zna i
        dobrze doradza. Pozdrawiam
        • mateczka244 Re: Foletiki Samochodowe 12.02.10, 14:48
          A i jeszcze jedno tak z mojej strony słyszałam o tym Akpolu i podobno wygląda
          tam jak w starej hurtowni z chińskimi zabawkami.W Mama i Ja to wiem że jest tam
          miło i przytulnie obsługa sympatyczna,a i dziecko dobrze się czuło.Tyle mam do
          powiedzenia na ten temat.Nie wierzycie sami sprawdźcie.
          • ilhenny Re: Foletiki Samochodowe 15.02.10, 09:43
            Dziewczyny nie kłócić się, Akpol ,oraz Mama i Ja to bardzo dobre sklepy. W tej
            cenie ciężko byłoby kupić lepszy fotelik. Ja na pewno przekonałbym Cię do
            wydania dodatkowych 40 zł na inny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka