makbrajd 08.07.06, 23:57 tylko z konsekwencji dwa razy już zasnąłem po kwadransie może teraz bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koczisss Re: 3 podejście do Bunkra SS 09.07.06, 00:11 W co grasz? A tak przy okazji. Warto wypić kolejnego browara? Wypiłem już cztery i jakoś znów pić się chce. Zbyt gorąco mam w pokoju. 30 stopni, jak w tych warunkach można spać? I czy od kolejnego browara nie rozboli mi gardło? Pić, czy nie pić, oto jest pytanie!/? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: 3 podejście do Bunkra SS 09.07.06, 00:59 "Bunkier SS" są filmy, głupie i głupsze...ale ten to nie wiem... ani to straszne, ani to smieszne a już na pewno nie za mądre strata czasu fakt lepiej pograc sobie w klimacie demonów i SS czyli Wolfenstein:) mmm (ehhh...ile nieprzespanych nocy jak trzykrotnie, zem przechodził Retrun to Castle Wolfenstein a przede wszystkim kurde dreszczę i oglądania sie za siebie w pokoju...wrrrr... klasyka:) ale zarzucę sobie jeszcze jakiś filmik teraz...ale z tego co mi znajomy zgrał to te lepsze już żem obejrzał...zostało kilka już tylko horrorów:/ a po pobieżnym wyszukaniu recenzji w necie co to za dzieła...raczej motywacji nie mam chyba, że jeszcze raz obejrze sobie historię Emily Rose....to było dobre Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: 3 podejście do Bunkra SS 09.07.06, 01:01 koczisss napisał: > W co grasz? > > A tak przy okazji. > Warto wypić kolejnego browara? > > Wypiłem już cztery i jakoś znów pić się chce. Zbyt gorąco mam w pokoju. > 30 stopni, jak w tych warunkach można spać? > > I czy od kolejnego browara nie rozboli mi gardło? > Pić, czy nie pić, oto jest pytanie!/? ja właśnie otworzyłem czwarte....ale mam wiatraczek przy łózku:) właśnie żem go dziś wyszpeał w spiżarce - taki fajny wentylator wyciagniety z szybu;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: 3 podejście do Bunkra SS 09.07.06, 02:42 "Hostel" Kłentina Tarantino...ufff...ale schiza jedno słowo "kurwa mać" Odpowiedz Link Zgłoś