monika78kr 09.02.10, 13:40 Czy warte zakupu? Mysle tu o gitarze, mikrofonie - czy warto, dobra jakosc wykonania i mozliwosci zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilo9 Re: Instrumenty muzyczne z Mothercare??? 09.02.10, 15:08 Mamy z Elc mikrofon stojacy,pianino z mikrofonem i gitare,wszystko w kolorze rozowym,jakosc swietna polecam Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Instrumenty muzyczne z Mothercare??? 09.02.10, 15:51 Mozesz napisac cos wiecej o gitarze? Jakie ma funkcje? Czy zainteresuje 2-letnia dziewczynke? Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Instrumenty muzyczne z Mothercare??? 09.02.10, 17:02 Gitare dostala moja corka jak miala 3 latka,jedyny minus dla nas rodzicow,to ze nie ma regulacji glosnoscipoza tym,gitara ma dwa rzedy przyciskow,jest opcja dzwiekow,melodii,demo,dziecko przyciska na struny a te wydaja melodie,jak dobrze pamietam jest rowniez opcja podswietlania pod strunami.Jezeli chodzi o okulary i mikrofon to fakt faktem, mikrofon jest wedlug mnie za daleko,my troszke go odgielismy,bo corka sie denerwowala,ze nie moze spiewac do niego.Co do wytrzymalosci to gitara juz nie raz przezyla rozne upadki i dziala nadal bez zarzutuz 3 instrumentow,ktore mamy chyba najczesciej uzywane jest pianino i sprawuje sie swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: Instrumenty muzyczne z Mothercare??? 09.02.10, 17:57 a wiecie ile kosztuje pianinko z mikrofonem i krzesełkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: Instrumenty muzyczne z Mothercare??? 09.02.10, 19:56 Widziałam cenę po przecenie 175 z 220 i w innym M 200. Musiałabyś obdzwonić sklepy, ale ogólnie to kwota ok 200 zł. Wrażenie instrumenty robią bardzo dobre, wyglądają na solidne i w ogóle są bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Instrumenty muzyczne z Mothercare??? 10.02.10, 08:43 kupowłam w lecie za 200 lub 220 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
apaka pytanie o pianinko 10.02.10, 14:31 moja córeczka ma to duże pianinko z mikrofonem i właśnie mam pytanie o ten mikrofon. On nagłaśnia tylko wtedy gdy się trzyma go praktycznie przy samej buzi. Jak dziecko odsunie go o choćby 10 cm to już wogóle nic nie słychać. Czy u was też tak jest? Bo nie wiem, czy reklamować. Odpowiedz Link Zgłoś