Dodaj do ulubionych

Wozek -parasolka

12.02.04, 21:21
Potrzebuje wozka -parasoli taka typowa parasolke, bardzo lekka, ma byc uzywana
tylko w centrach handlowych wiec zaden "wypas" typu hamulce czy buda zbedne.
Nic nie moge znalezc w zadnej z tych lepszych firm nic nie namierzyłam oprocz
w miare lekkich spacerówek. Pomożcie!!!!!!!! A może ktoś chce sprzedać?
mama św Mikołaja
Obserwuj wątek
    • aniapatryk Re: Wozek -parasolka 13.02.04, 10:25
      Ja jestem na etapie poszukiwania. Chciałam przede wszystkim z rozkładanym
      oparciem i lekką parasolkę. Wybrałam Babydreams travel, najnowszy model cena
      około 200 zł.Dzwoniłam do producenta i pytałam sie tez o model Buggy(lżejszy
      od travel i tańszy) , ale nie radził mi gdzyż dziecko siedzi lekko zgarbione i
      nie ma regulacji oparcja. Na ich stronie lada dzień pojawią sie nowe kolory
      tapicerek www.babydreams.com.pl/.
      Ania
      • martab30 Re: Wozek -parasolka 15.02.04, 18:51
        Aniu bardzo dziekuje za pomoc. Chyba to najlepsza opcja.Jak tylko pojawia sie te
        nowe modele z mieka barierka to kupie, bo nie ma szczerze powiedziawszy lepszych
        ofert z innych firm.Jeszcze raz dziekuje .
        mama Św Mikołaja
        • sizi1 Re: Wozek -parasolka 16.02.04, 15:45
          Nowa kolekcja "dociera" już do sklepów. Ja jadę dzisiaj oglądać, bo poki co to
          wozek znam z internetu i forum i jak bedzie fajny to kupie.
          • aniapatryk Re: Wozek -parasolka 18.02.04, 08:05
            Kupiłam nowego travela Baby Dreams w kolorze niebieskim. Jest naprawdę fajny i
            lekki, moje dziecko przesiedziało w nim poł dnia. Poprostu jest zachwycony. W
            hurtowni w Kielcach zapłaciłam 215 zł. Polecam. Był już 1 spacer i naprawdę
            fajny i co najważneijsze rozkładany na płasko. Za te pieniądze warto.
            Ania
    • agni71 Re: Wozek -parasolka 16.02.04, 20:50
      ja mam wlasnie Travel, ale mysle, ze jak nie zalezy ci na budce itp. to
      spokojnie mozesz kupic Buggy Babydreams.
      Fajny jest tez BB Confort Allegro - teraz ma wejsc ulepszona wersja wlasnie z
      budka, ale do tej pory byl bez budki i nawet bez palaka. Podobno z parasolek ma
      jedne z najlepszych kolek.
      • martab30 Re: Wozek -parasolka 17.02.04, 23:15
        A możesz mi powiedziec ile to cudo z bb Confort kosztuje bo rzeczywiście czadowy.
        mama św Mikołaja
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10753738
        • agni71 Re: Wozek -parasolka 18.02.04, 08:40
          Chyba kosztowal ok 300zl, ale dokladnie juz nie pamietam. Ogladalam w Swiecie
          Dziecka na Gorzcewskiej. To nie jest zaden bajerancki wozek, po prostu jak na
          parasolke jest ladny, wydaje sie byc wygodny, ma fajna kolorystyke. Bo
          niestety, czesto wozki-parasolki sa, co tu duzo mowic, dosc paskudne. ja sie
          tak zastanawiam, czy nie bylyby w nim lepsze kolka niz w Babydreams Trvel, ale
          coz, nie bede juz kupowac nowego ....

aga
        • aniaop Re: Wozek -parasolka 18.02.04, 09:15
          Ja w pazdzierniku za bb confort allegro zaplacilam 282zl. Jestem bardzo
          zadowolona.
    • purzyki Re: Do Aniapatryk 18.02.04, 13:21
      Hejka!
      Czy kupiłas ten wózeczek z miękka barierką ?
      • aniapatryk Re: Do Purzyki 18.02.04, 13:49
        Tak kupiłam z miekką, co prawda myślałam że jest tak miękka jak w moim babecar,
        czyli że zgina sie jak się składa wózek.Nie trzeba jej zdejmować. W babedreams
        ten plastik jest poprostu obłożony gąbką. Do składania wózka oczywiście należy
        to zdjąć. Wózek składa się szybciutko razem z budką i folią przeciwdeszczową.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka