agula82 11.03.10, 08:19 zaintrygowaly mnie w carrefourowej gazetce. znacie? /aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinceramente Re: chusteczki wylapujace kolor- dr beckmann/co t 11.03.10, 08:54 Nie używałam nigdy, ale idea jest taka, że jeśli wrzucisz taką chusteczkę do pralki z ubraniami, to nawet jeśli coś zafarbuje, to chusteczka ten kolor "wyłapie". Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka251 Re: chusteczki wylapujace kolor- dr beckmann/co t 11.03.10, 09:01 dokładnie działaja jak napisała poprzedniczka. wrzycasz różne kolory do pralki a jeśli coś puszka kolor to chusteczka wyłapuje. sprawdzone wielokrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: chusteczki wylapujace kolor- dr beckmann/co t 11.03.10, 09:05 ja również używam jak piorę jakieś niepewne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna Re: chusteczki wylapujace kolor- dr beckmann/co t 11.03.10, 09:06 Geeeniaaalneee! ale strasznie drogie. Kupuję i stosuję, jak potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka33 Re: chusteczki wylapujace kolor- dr beckmann/co t 11.03.10, 10:42 Kupuję tańszy zamiennik tych chusteczek w Rossmannie - marki DOMOL 12 sztuk, często w promocji ale nawet bez promocji wychodzi taniej za sztukę niz Dr Beckamnn. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: chusteczki wylapujace kolor- dr beckmann/co t 11.03.10, 11:11 Ja też używam tych z Rossmanna, to bardzo fajna rzecz, gdy się dużo pierze po dzieciach.Nie cierpię zafarbowanych ubrań ani poszarzałej bieli tylko dlatego że zaplątała się gdzieś jakaś czarna skarpetka. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.natka.pietruszki Re: chusteczki wylapujace kolor- dr beckmann/co t 11.03.10, 11:30 Zawsze wkładam do pralki jedną albo dwie, jak piorę ciemne lub bardzo kolorowe rzeczy. Nawet do białego i zawsze chusteczka coś wyłapie a dzięki temu biel jest biała nie szara a inne kolory na swoim miejscu . Bardzo sprytny wynalazek. Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Domol / Beckmann 11.03.10, 11:44 Uzywalam obydwu rodzajow, nie widzialam specjalnej roznicy, wiec sie przestawilam na Domola. Fajny wynalazek. A w ogole to produkty Beckmanna sa rewelacyjne - te odplamiacze na konkretne rodzaje plam (nawet stare plamy z trawy, krwi itd usuwaja) i odbarwiacz - takie cudo, w ktorym sie moczy przez kilka godzin pranie, jesli zafarbowalo. To ostatnie przywrocilo mi do zycia cala pralke ciuchow po tym, jak niania chcial mi zrobic przyjemnosc i nastawila beze mnie pranie, wkladajac do jasnych rzeczy czerwona bluzke... Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 kupilam narazie te rossmanowe 15.03.10, 21:43 jeszcze nie stosowalam,ale korci mnie, zeby potestowac i wrzucic do bialego moj od zawsze farbujacy recznikP Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: kupilam narazie te rossmanowe 15.03.10, 21:57 Dzięki za przypomnienie, leżą pół roku w szafie jakieś niemieckie. Jutro lądują w pralce..ale czy one wyłapują te kolory. Może po prostu kolejny dobrze rozreklamowany bajer.. Odpowiedz Link Zgłoś