21.02.04, 17:48
Prosze o opinie osoby urzytkujące wózki tej firmy ponieważ sama zamierzam
kupić właśnie taki(GRACO ELLIPSE).Jednak zaniepokoiła mnie opinia pani w
jednym ze sklepów że na wózki tej firmy jest mnóstwo reklamacji(na kółka i
pękające rączki).Nie wiem czy to prawda czy tylko pani chciał mnie zniechęcic
żebym kupiła jakiś inny.
Pozdrawiam
Aga i Kuba.
Obserwuj wątek
    • b.marta Re: Graco. 21.02.04, 18:01
      Hej,
      my urzywamy wózeczka, który właśnie Ciebie interesuje, tj. Ellipse. Jesteśmy bardzo zadowoleni z niego. Mimo iż jest ciężki bardzo lekko się prowadzi i łatwo go wnieść na górę (w naszym przypadku jest to drugie piętro), niemamy problemów z kołami ani rączką. Zastanawiam się jak to jest możliwe, żeby ona pękła, wydaje mi się że jest z mocnego tworzywa. U nas spacerówki firmy Graco są bardzo reklamowane w sklepach, chociaż Ellipse jeszcze do nich nie trafiła smile
      Wydaje mi się że może sprzedawczyni chciała sprzedać Ci coś innego.
      My jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni z tego wózka
      • carmelaxxx Re: Graco. 21.02.04, 19:22
        ja mialam graco cirrus.
        Poki sie nie zpesul bylam bardzo zadowolona. Latwo sie prowadzil, latwy w
        utzrymaniu w czystosci, wygodny dla dziecka i dla mnie, duzy kosz na zakupy,
        ogolnie ok. jenen mankament podczas uzytkowania to ze niecko skrzypial. No ale
        jak poprzedniczka napisala pekla mi raczka. Ale uzywalam go 1,5 roku i to
        bardzo intensywnie, jezdzilismy na plaze i do lasu, po prosztu nie oszczedzalam
        go zbytnio. Badz co badz nie najgorszy moim zdaniem.
      • azyjewska Re: Graco. 21.02.04, 20:21
        Dziękuję za informacje.Cieszę się że łatwo go wnieść bo równiez mieszkam na
        drugim piętrze.No i super że dobrze sie prowadzi bo mieszkam blisko lasu i
        często chodzę na spacery po małym piasku więc ważne jest aby wózek dobrze sie
        prowdził.Chciałaby spytać sie jak się składa i jak mieści do bagażnika?Bo u
        mnie jest ten model tylko na zamówienie a ja postanowiłam kupić go przez
        internet(200PLN taniej niż propnuje sklep).A jak masz kolor i jak z praniem
        tapicerki.Czy łatwo schodzą plamy?Czy zmieści się w nim np.1,5 roczne dziecko?
        (mój Kuba ma dopiero 6,5 miesiąca ale chciałbym aby wózek mi dłużej posłużył).

Pozdrawiam.
        Aga i Kuba.
    • carmelaxxx Re: Graco. 21.02.04, 19:23
      aa warto kupic mysle w takim sklepie ktory nie bedzie robil w razie czego
      problemow z reklamacja.
      • azyjewska Re: Graco. 21.02.04, 20:13
        Dziękuję za opinie bo nie wiedziałam czy go kupić.A potak pozytywnych opiniach
        napewno się zdecyduję.

Pozdrawiam.
        Aga i Kuba.
    • azyjewska Re: Graco. 22.02.04, 21:14
      Ponawiam pytanie do b.marty.
      • b.marta Re: Graco. 23.02.04, 15:28
        Hej,
        już jestem smile Wózeczek składa się jedną ręką 'automat' jest w rączce. Ja jeszcze nie prałam tapicerki, jednak bardzo łatwo się ją ściąga i myślę że nie będzie z tym problemów. Na tym modelu także instaluje się fotelik-kołyskę firmy Graco jednak jest tacka dla dziecka. Nasze maleństwo ma dopiero 5 miesięcy, jednak wiem, że mieści się w wózeczku dwuletnie dziecko. Po złożeniu jest mniej więcej rozmiarów 'podwozia', co do przewożenia go samochodem, to mieści się bez problemów do renault'a Laguna kombi a do seicento nie wchodzi. My własnego samochodu nie posiadamy, więc piszę o tych w których go przewoziliśmy. My wybraliśmy kolor Heatwave.
    • anita001 Re: Graco. 22.02.04, 21:28
      My jezdzimy w Graco Voyager Air 6 odkad Szymek skonczyl pol roku. Teraz ma 2
      lata i mysle ze jeszcze dlugo nam posluzy. Mieszkam na 3 pietrze i nie wniose
      juz go razem z maly m do gory ale sam wozek tak. Sklada sie bardzo fajnie i
      lekko, miesci sie bez problemu w bagazniku. Tapicerke ma sciagana, mozna prac
      normalnie w pralce, ma fajny kosz na zakupy, oslonke na nozki, tacke dla
      rodzica- poniewaz ten nasz ma system montowania fotelika- kolyski wiec nie ma
      tacki dla dziecka. MY jestesmy baaardzo zadowoleni z tego wozka tym bardziej ze
      bardzo duzo go eksploatujemy, duzo jezdzimy, na zakupy chodzimy itd.
      Ja polecam z czystym sercemsmile))
    • mamasita Re: Graco. 23.02.04, 18:27
      chcialam kupic bebe confort karta ale namowil mnie rodzina na graco, i znow
      jestem wsciekla. najpierw bylo peg peregro - tez do chrzanu teraz graco.
      prawda jest taka ze jak cos jest tanie to nie ma prawa byc dobre - dotyczy
      pojazdow. placi sie za technike. W moim wozoku amortyzatory nawalaja.
    • anna-pia Re: Graco. 01.03.04, 22:30
      Kupiłam - znęcona stylowym wyglądem i kolorystyką - Voyager Air 6. lekki, z
      dużą torbą na zakupy - ale fatalny na sniegu i dla dziecka większego niż 1,5
      roku - 20 miesięcy. zaczął się rozlatywać po pół roku - wtedy akurat skończyła
      sie gwarancja crying
      odradzam - lepiej kup spacerówkę Emmaljungi, wytrzyma chyba wszystko
      Anka
    • kasia_jed1 Re: Graco. 02.03.04, 10:23
      Witam.
      Czy kupiłaś już wózek? Mnie też interesuje graco ellipse i chciałabym zapytać,
      jak Ci się sprawdza.
      W miarę możliwości proszę o maila na kasia_jed@wp.pl
      Inne użtkowniczki graco też moga pisaćsmile
      Pozdrawiam
      Kaśka
    • mmtv Re: Graco Cirrus - zapraszam do licytacji 03.03.04, 09:42
      www.allegro.pl/show_item.php?item=21933504
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka