beauty_wiktoria29 29.03.10, 13:47 Hej, mam pytanie, czy jakość ubranek z gap w uk jest taka sama jak w usa? Róznica jest tylko w cenie? To może bardziej sie opłaca zamówic u kogos w uk, przesyłka wyjdzie napewno taniej, no i w razie czego bez cłą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkaa Re: GAP w uk- ta sama jakość co w usa? 30.03.10, 02:15 Przecież to wszystko robi Schin, myślisz, że inaczej szyje dla UK a inaczej dla USA? Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_wiktoria29 Re: GAP w uk- ta sama jakość co w usa? 30.03.10, 09:14 To nierozumiem tego szału na GAP. Skoro można go tez dostac w uk, to przestaje juz byc taki niedostepny. Odpada tez kosztowna przysyłka i ewentualne cło. Dlaczego na allegro osiaga takie ceny? I to za używki. Nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: GAP w uk- ta sama jakość co w usa? 30.03.10, 09:20 różnica w cenie jest duza, nie wiem, Gap nie prowadzi w UK sprzedazy wysyłkowej. Nie wiem,czy chciałoby się komus bawić w zakupy w sklepie stacjonarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: GAP w uk- ta sama jakość co w usa? 30.03.10, 09:41 Gap jest drogi i w usa i w europie. Ceny na allegro sa wysokie, bo niewiele jest osób sprzedających nowe ubranka. Często kupujemy ubranka gap we francji, tam ceny są jeszcze wyższe niż w usa, bo inny przelicznik(taka sama wysokość ceny tylko w euro a nie dolarach), staram się polowac na wyprzedaże, ale we fr nie są one jakieś powalające, max 20% w gapieZdarza mi sie więc i kupić nowe na allegro, znam ceny sklepowe, więc wiem ile przepłacam Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: GAP w uk- ta sama jakość co w usa? 30.03.10, 10:53 gap w uk jest duuzo drozszy niz w usa, sa inne kolekcje, zreszta miedzy kolekcja in-store i online w usa tez sa spore roznice co do schin - to co kupowalam w uk ma metki z filipin, bangladeszu i vietnamu, wiec jednak nie szyja w jednym miejscu jakosc jak najbardziej ok a czy gap jest drogi? nie wiem, ja uwazam ze tani, kupuje na promocjach i wyprzedazach, ciuchy sa na tyle dobre ze przezywaja kolejne dzieci i jeszcze sie sprzedaja nienajgorzej, wiec uwazam, ze mam dzieci fajnie i niedrogo ubrane - kupowanie ubran gorszej jakosci i tak kosztowaloby mnie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
persa1 Sukienki Gap 30.03.10, 22:51 Przy okazji tego wątku mam pytanie o sukienki Gap.Czy ktos ma letnie z tegorocznej kolecji . Chcialabym kupic jakąs trykotową plażową - możecie coś polecić . Macie może te w paseczki-są chyba trzy kolorysttyki.Spróbuję dodac zdjęcie. Poproszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Sukienki Gap 30.03.10, 23:03 jesli z kolekcji dla starszych dziewczynek, to ja się zastanawiałam nad tymi w paseczki, bo podobają mi się, ale nie zamówilam, bo piszą, ze małe, bałam się, ze nie trafie z rozmiarem. Mam wrazenie, ze cos się porobiło z rozmiarówką Gapa, zamówiłam dla osmiolatki sukienkę L 10 lat i była za mała - za krótka i wąska. Z plazowych zamówiłam w kropki, ale jeszcze jej nie dostalam. Odpowiedz Link Zgłoś
emtii Re: Sukienki Gap 31.03.10, 12:32 Kupiłam córce 2 sukienki z nowej kolekcji.1-sza z takiej jeansowej bawełny jest baaaardzo fajna,natomiast 2-ga w paski( o nich chyba pisze minkapinka)jest wąska w klatce piersiowej i dość długa. Zamówiłam córce rozmiar większą niż powinnam,ale nadal,mimo,że jest chudzinką narzeka,że te gumeczki ją ściskają i gryzą Także na gorące lato na pewno nie będzie komfortowa w noszeniu,o ile wogóle córka będzie chciała ją nosić.... Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 GAP w UK 31.03.10, 08:51 W tej chwili jest wyprzedaż do 60% nawet...Nie wiem czy to z letniej kolekcji bo szczerze mowiac nie zwracam na to uwagi... Pozdrawiam Sylwia i Hubi (24.09.2003) Odpowiedz Link Zgłoś