ilka18 30.03.10, 08:14 Witam , potrzebuje malej parasolki do szybkich wypraw z dzieckiem , kora z tych polecacie? www.allegro.pl/item953379353.html www.allegro.pl/item963520314.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
styczniowka82 Re: Wózek parasolka -kotry do malego samochodu? 30.03.10, 09:03 Ja mam golfa III i żaden z nich się nie zmieścił są zbyt długi, fakt po dłuższym kombinowaniu wcisnęło się go ale na prawdę z trudem. Odpowiedz Link Zgłoś
klubmm Re: Wózek parasolka -kotry do malego samochodu? 30.03.10, 13:33 nie mam małego samochodu , ale wydaje mi sie ze ponizsze chicco składało się inaczej niz parasolka czyli skoro tamte na długość nie wchodzą, to może tego typu daloby się upchąć. Też jest lekki. Musisz zobaczyć/sprawdzić w sklepie. www.allegro.pl/item975755188_wozek_chicco_ponee_xs_super_lekki.html Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Re: Wózek parasolka -kotry do malego samochodu? 30.03.10, 13:52 Obie parasolki, które wkleiłaś, są długie. 108 i 109 cm po złożeniu. Zależy jakie to "małe auto", ale to jedne z dluższych parasolek, jakie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Wózek parasolka -kotry do malego samochodu? 30.03.10, 15:06 Ogólnie mały i lekki to polecam PP Aria. Składa sie w kostke także jak coś to postawisz. Z parasolek chyba jedynie Jane Sonic jest krótszy po złożeniu kółek. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Re: Wózek parasolka -kotry do malego samochodu? 30.03.10, 15:10 No właśnie mi do Nissana Micry to się lepiej mieści wielka spacerówka (do 4 lat) Emmaljunga Scooter, składana w kostkę, niż fifito-parasolka Chicco Lite Way, która jest zbyt długa. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Wózek parasolka -kotry do malego samochodu? 30.03.10, 15:40 do bardzo małych rozmiarów składa się quinny zapp, ale to wózek w którym oparcie się nie rozkłada więc dziecko nie pośpi. Nie ma kosza na zakupy. Ale jeżeli na krótkie wypady to warto rozważyć Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Wózek parasolka -kotry do malego samochodu? 30.03.10, 18:29 Ja jedzilam z kolezanka Nissanem Micra i miescily sie do bagaznika dwa wozki Inglesina Max (parasolka,ale z jedna raczka), tylko ich chyba juz nie produkuja, mysle,ze najlepiej podjechac do sklepu i przymierzyc jaki wozek sie miesci Jola Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Wózek parasolka -kotry do malego samochodu? 30.03.10, 20:22 Mi do punto nie weszła żadna z kilkudziesięciu oferowanych w dużym sklepie. Kupiliśmy Chicco Simplicity skladany na płasko, lekki i całkowicie rozkładany do spania Odpowiedz Link Zgłoś
klara_0204 co corsy 30.03.10, 20:30 Do corsy mieści się tylko Jane Carrera. Mam ten wózek od dwóch lat. Jestem bardzo zadowolona. Moje dziecko właśnie z niego wyrosło, ale przez te dwa lata korzystałam z niego w różnych warunkach (kilka miesięcy w środku lasu na Mazurach). Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: co corsy 30.03.10, 21:46 Do Corsy miesci sie równiez parasolka Hauck, parasolka Graco sport czy city? chyba (taki ze skladana raczka, z paskiem do pszenoszenia), oraz spacerówka graco ze średnimi kolami, skladana na plask. Ale pod warunkiem, że w bagazniku nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika101 Re: Wózek parasolka -kotry do malego samochodu? 31.03.10, 08:28 do corsy mieści się też peg perego pliko ale już maclaren XLR mi się nie mieści ;-( na szczęście jeżdzę tylko na zakupy i po córki, więc da się przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś