Dodaj do ulubionych

pytanie do bywalczyń: Factory Luboń

30.03.10, 18:54
Maz ciagnie mnie do Lubonia po Wielkanocy, nigdy nie bylismy. Jakie
tam sa kolekcje? Tylko takie, ktorych juz nie ma w sklepach? Warto
jechac? Interesuja mnie sklepy typu Solar, Simple, obuwniecze (Gino
Rossi, Ecco), sklepy dzieciece i ciuchy meskie.
Z gory dziekuje za odpowiedz!
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: pytanie do bywalczyń: Factory Luboń 30.03.10, 19:14
      właśnie tam byłam i nic nie kupiłam... ceny w sklepach typu puma, adidas, nike -wyższe niż w panoramie, oczywiście zdarzają się jakieś pojedyncze mega promocje typu ostatnia para butów lub coś uszkodzone (przecenione ciuchy najczęściej są uszkodzone, nie są to wielkie uszkodzenia tylko np malutka dziurka itp) w ecco nie kupuję więc nie wiem, dzisiaj przymierzałam synowi buty geox i absolutnie niczym mnie nie zachwyciły... przecena z 220 na 149zł - średnio mi się podobały i średnio leżały synowi na nodze.
      • basilicum Re: pytanie do bywalczyń: Factory Luboń 30.03.10, 22:14
        Moja doświadczenia z Factory sa takie:

Pierwsze kilka razy jak tam pojechałam, to głownie zwiedzałam sklepy, robiłam
        rozpoznanie co i gdzie, pamietam,że nic tam nie kupiłam

Za trzecim razem juz była lepiej, kupiłam mokasyny geox chyba za 240 zl.
        Nastepnie W simple sukienkę na wesele za 220 zł, kurtke wiosenna w Solarze za
        140 zł, rekawiczki w Solarze za 70 zł, torebkę w Ochniku za 200 (tu akurat cena
        wyprzedazoaw taka sama jak w Plazie byla), adidasy dla dziecka rozmiar 21 w
        Adidasie za 39 zł (tydzien temu widzialam jednak tylko za 89-120 zł), kurtke
        puchowa w Levisie za 300 zł, jeansy w Lee za 159 zł, 3 pary butow Wojas (te
        akurat sa tam dośc tanie), jedne Ryłko, rajstopy gatta dla mnie i dla dziecka,
        mąż kupił spodnie mustangi chyba za 179 zł

Generalnie kompleks jest duży, moim zdaniem warto tam zaglądać, chociaż mi
        akurat nie po drodze smile
        najtaniej jest w czasie rozprzedazy czyli styczen-luty, lipiec-sierpien

moim zdaniem gdy sie tam często bywa to mozna kupic naprawde fajne rzeczy w
        atrakcyjnych cenach, Solar ma na przyklad dostawy co czwartek

aha i kolekcje sa z poprzedniego roku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka