bombastic12 06.04.10, 08:13 Jakie macie z nimi doświadczenia? Uzywałyscie moze termotoreb Dr. Brown albo Fisher Price ?? Jak naprawde długo utrzymuja ciepło? O te marketowe typu Canpol nie pytam, bo podobniez sa kiepskie..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
froobek Re: Termotorby, termoopakowania itp. 06.04.10, 23:30 Miałam przez moment taki atak fanatyzmu (na początku rozszerzania diety, kiedy wszystko wydawało mi się strasznie ważne ), że jak byłam poza domem w porze stałego ciepłego posiłku, to miał być zaserwowany stały ciepły posiłek Wtedy miałam taki cylinder ze styropianu w ceratkowej powłoczce. Jeśli wstawiłam do niego gorącą zupę, po dwóch godzinach była ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_bober Re: Termotorby, termoopakowania itp. 06.04.10, 23:53 ja mam avent do tej pory uzywam jak wyjezdzam z dzieckiem, picie przynajmniej letnie lubie mu podawac, a nie zimne, dziecko ma 2,5 roku, mialam tylko avent od poczatku i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Termotorby, termoopakowania itp. 07.04.10, 00:40 faktycznie canpol mozna sobie darowac jako termoopakowanie. Posiadalam ten termos i po moze 2 msc. zupelnie oddzielil sie styropian od wierzchniej warstwy. Duzo dobrego slyszalam o tommee tippee, ale dobrze trzymaja cieplo jedynie w przypadku, gdy zapakujemy tam firmowa butelke. Odpowiedz Link Zgłoś