mamaagula 07.04.10, 17:27 Czy znacie ubranka tej firmy? Jak z jakością? Jaka rozmiarówka, zaniżona zawyżona? Jak wyglądają po praniu? Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasik Re: Girl2Girl 07.04.10, 17:55 Dużo mam ciuszków G2G..tuniki, bluzki, sukienki. To marka angielska Primark, w Irlandii zwana Penneys: przyjaciel każdej kobiety Moim zdaniem zaniżona rozmiarówka. Jakościowo ok- proste, klasyczne wzory. Z naszymi ubraniami nic się nie dzieje. Tanie- proste- wygodne. Za niewielkie pieniądze kupowane tam - opłaca się.Na allegro sprzedawane dość drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
styldlamalucha.pl [...] 07.04.10, 18:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Girl2Girl 07.04.10, 18:42 Rozmiarówka w/g mnie bardzo zaniżona. Jakościowo nawet dobre i tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Girl2Girl 07.04.10, 18:45 Zapomniałam Dobre przejściowe i zimowe kurtki mają..moja córka miał ich chyba z 10. Rozpinane sweterki też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: Girl2Girl 07.04.10, 19:26 obdarowuje nimi córki koleżanek. Po dłuższym noszeniu (i pewnie praniu) nic im zarzucić nie można. Sprzedawałam ostatnio kilka nowych bluzek z krótkim rękawem i dostałam od znajomych pozytywne opinie (komentarze również bo część poszła na all) Mąż kupuje dla syna ciuchy w primarku od ponad 2 lat - jestem b.zadowolona!!! więc ciuchy z tego sklepu szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: Girl2Girl 07.04.10, 19:27 acha, bluzeczki z krótkim rękawem na pewno są zaniżone więc na 2 latke to raczej rozmiar 3-4 niz 2-3. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: Girl2Girl 07.04.10, 19:46 Ciuszki super, rozmiarówka zaniżona (dla córki na 5 lat kupuję na 6- 5, synek 2 na 3-4). Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Girl2Girl 07.04.10, 20:41 nawet fajne ubranka,jakość w miarę dobra. Mamy kilka rzeczy tej firmy. Rozmiary nam pasują co do wieku i wzrostu. Może lekko,ale bardzo lekko zaniżone, ale ja mam szczupłe dzieci więc mi to pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: Girl2Girl 08.04.10, 07:50 jakość bez zarzutu trzeba uważać na rozmiany bluzeczka z metką 2-3 latka była za mała na 1,5 roczne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Girl2Girl 08.04.10, 11:31 Ja miałam kilkanaście rzeczy z Girl2Girl i uważam, że jakośc jest w 100% adekwatna do ceny. Czego oczekiwać od koszulek za 1Ł? Te ciuchy w UK są bardzo, bardzo tanie, no i w związku z tym zdarzaja się często buble. Ostatnio kupiłam kilka koszulek własnie za 1Ł do noszenia przez małą po domu. Wzornictwo bywa ładne, ale materiały częstwo bywaja sztywne i niezbyt dobrej jakości. Na Allegro napewno nic bym nie kupiła bo podejrzewam, że jak na tę jakość sprzedawcy mocno zawyżaja ceny. Odpowiedz Link Zgłoś