ilonsa 01.05.10, 12:06 Może wiecie gdzie kupię jakieś białe balerinki/inne pantofelki w rozmiarze ok. 24? Najlepiej stacjonarnie w wawie. Wszędzie zaczeły się już sandałki a ja potrzebuję czegoś zakrytego na wszelki wypadek gdyby było mokro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: białe balerinki- Warszawa 01.05.10, 13:16 Może w CCC? Bylo duzo balerinek, ale jakiś miesiac temu, nie wiem jak teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: białe balerinki- Warszawa 01.05.10, 19:11 Ale dla Ciebie czy dla dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: białe balerinki- Warszawa 01.05.10, 19:52 pia_ napisała: > Ale dla Ciebie czy dla dziecka? szuka r. 24 - chyba nie ma kobiet noszących ten rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: białe balerinki- Warszawa 01.05.10, 21:16 balerinki dla dziecka- jak pisałam rozmiar ok. 24. No właśnie bylismy w ccc w arkadii i nie było już rozmiaru, wszystko przebrane a potrzebuję kupić młodej buty już na przyszły weekend więc zostało mało czasu Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: białe balerinki- Warszawa 01.05.10, 21:50 Komunia w rodzinie? Niestety, jesli w CCC nie ma, to juz nie pomogę - oni zawsze maja najw. wybór. Pozostaje miec nadzieję, że będzie wyst. ciepło na sandałki. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: białe balerinki- Warszawa 01.05.10, 22:02 Są w Clarks- identyczne tylko białe, niestety cena jest wysoka, o takie: www.clarks.co.uk/find/department-is-kids/enduses-is-age22d4/product-is-20339299 Są tez białe z Superfitów w bobolandzie na Czumy. Ogromny wybór białych balerin Ecco widziałam w marcu w Jankach w outlecie (model Victoria) po 149zł. Odpowiedz Link Zgłoś