mmala6 02.05.10, 12:02 jakie są najlepsze? na co zwrócić uwagę? czy kupuje się na wymiar do okna, czy jakoś przycina...Nie znam się kompletnie a czas już coś zainstalować bo dziadostwa wlatują do mieszkania. Możecie coś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_pyzuni Re: moskitiery 02.05.10, 13:03 Ja mam robione na wymiar - w ramkach, zamawiane u miejscowego "fachowca". Są super, mimo, że nie były tanie, to na pewno posłużą przez wiele lat. Takie z siatką i rzepami to była porażka, ciagle się odklejały i odczepiały. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: moskitiery 02.05.10, 14:13 my wymieniając okna w mieszkaniu zdecydowaliśmy się od razu na moskitiery w jednym skrzydle, takie sztywne, dopasowane do okna. Nasze są z firmy okno-plus, ceny nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: moskitiery 02.05.10, 14:33 aha, czyli robione na wymiar w jakimś 'punkcie'? pewnie tam gdzie okna albo rolety... Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska A co na klej po rzepach? 02.05.10, 19:55 My musielismy usunac rzepy z ramy okiennej i niestety - tasma zeszla, klej zostal. Czy ktos wie, czym taki klej z ramy okiennej usunac? Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: A co na klej po rzepach? 02.05.10, 21:12 Rozpuszczalnik...albo zmywacz do paznokci... Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: A co na klej po rzepach? 02.05.10, 22:06 Ciut sie boję, że z farbą odejdzie razem... Zmywacz bez acetonu nie ruszył. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: A co na klej po rzepach? 02.05.10, 22:10 Mnie z drewnianych rozpuszczalnikiem zeszło...bez farby Odpowiedz Link Zgłoś