Dodaj do ulubionych

kolejka jixin

13.05.10, 15:53
Często chwalicie na forum kolejkę firmy Jixin. Rozumiem, że te pochlebne opinie są o kolejce Happy Village, a co sądzicie o kolejce Jixin Z Thomasem, czy jej jakość jest równie dobra?
Obserwuj wątek
    • tedesca1 Re: kolejka jixin 13.05.10, 16:58
      jeśli pozwolisz podepnę się, miałam właśnie zakładać wątek ale skoro już mowa o
      jixin, czy te klocki są sprzedawane tylko w zestawach tematycznych? szukam na
      allegro i widzę tylko te tematyczne, a chciałam kupić taki zestaw podstawowy jak
      w duplo są, wiecie może?
      • majakac do tedesca1 13.05.10, 18:01
        Mamy zwykłą kolejkę i tory są ok ale nigdy nie kupiłabym klocków do budowania
        tej firmy. W zestawie z kolejką było ich trochę ale wszystkie wyrzuciliśmy -
        jakość nie porównywalna z duplo. Tak więc nie warto (lepiej kupić używki duplo)
        • aniulekq Re: do tedesca1 13.05.10, 18:26
          Ja jestem zadowolona z klocków Jxin w zestawie z kolejką. Łączą się
          super w Duplo.
          • majatusia nie zgadzam sie 13.05.10, 19:27
            Ja nie dam złego słowa powiedzieć o klockacj Jixin. Mamy w domu i duplo i Jixin i Brick. Duplo - wiadomo sa rewelacyjne ale klocki Jixin, szczególnie z tych zestawów "kolejkowych" NICZYM nie odbiegają od orginału. Są mocne, dobrze się łącza i mają nawet IDENTYCZNE odcienie kolorów jak klocki duplo. Te nastepne kolekcje (straż, policja itp) maja już ciut (TYLKO CIUT) gorsza jakość ale nadal są świetne. Inne podróbki jak klocki Brick baaaardzo odstają jakością
            • majatusia Re: nie zgadzam sie 13.05.10, 19:39
              a co do Thomasów - miałam je w ręku, na oko jakość super ale nie przymierzałam jak się łączą z orginalnym Duplo.
              Zauważyłam nawet że ceny tych klocków znormaliały - one w hurcie kosztują 52 zł a jeszcze pare tygodni temu na allegro nie były wystawiane taniej niz za 98 zł
              • tosieuda Re: nie zgadzam sie 13.05.10, 19:57
                my mamy kolejkę tej firmy, jest w porządku, polecam,
                ale dołączone do niej klocki fatalne,
                łączą się z duplo nie gorzej niż ze sobą nawzajem,
                czyli marnie uncertain źle dopasowane, szczególnie dla malutkiego dziecka
                nie polecam, które dopiero uczy się budować, nie będzie mogło
                rozdzielić klocków, ja często nie mogę, a co dopiero dziecko...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka