malwina79 24.05.10, 20:23 Czy któreś z Waszych dzieci ma to cudo? Chodzi mi o tego małego, reklamowanego w telewizji. Czy on świeci tylko z różdżką? Czy wykonany jest porządnie jak Little Pony czy raczej darować sobie ten zakup? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina886 Re: Jednorożec Sparkle- pytanie. 24.05.10, 22:00 Córka ma, ale woli ponny. Co do świecenia - na początku świecił tylko z różdżką, ale odkąd upadł świeci przy każdym potrząśnięciu Odpowiedz Link Zgłoś
mala-maga Re: Jednorożec Sparkle- pytanie. 25.05.10, 16:04 moja 5 latka ma jednorożca sparkle który czyta bajki, porażka, wyrzucone pieniądze, córka boi się jego głosu, chociaż należy do odważnych dzieci, jak słuchałyśmy bajki to przed końcem wyczerpały się baterie więc wymieniłam na nowe, ta sama setuacja, akumulatorki też się wyładowują przed końcem bajki, więc gdyby nie załączona książka nie wiedziałabym jak skończy się bajka, teraz jednorożec siedzi na półce i się kurzy, jedynie różczka świeci i jest w użyciu, gdy córka bawi się we wróżkę czarodziejkę Odpowiedz Link Zgłoś