Dodaj do ulubionych

Kwestia kapci Tombut-u

10.03.04, 21:36
Czytałam niedawno na forum, że w tych kapciach dzieciom nie poci się noga.
Mam pytanie czy to mają być kapcie filcowe czy może takie wiązane skórzane
sandałki. Prosze o pomoc bo nie wiem które kupić. Ilona
Obserwuj wątek
    • mlula Re: Kwestia kapci Tombut-u 10.03.04, 23:59
      Takie wiązane skórzane, a tak przy okazji to dziwi mnie fenomen tych bucików,
      bo ja je również nosiłam 28 lat temu a teraz nosi je mój synek, oczywiście nowe
      nie te po mnie. Pozdrawiam. MAMAKUBY
      • m.kszczotek Re: Kwestia kapci Tombut-u 11.03.04, 08:31
        Na stronie internetowej TOMBUTU jest napisane że w filcowych nózka się nie
        poci. A pytanie mam takie, gdzie je kupujecie w Warszawie? Wiem że Tombut
        kóluje w Sopocie i dziwi mnie że "marketingowcy" nie zadbali o dostępność marki
        w stolicy.
        • renatas4 Re: Kwestia kapci Tombut-u 11.03.04, 12:40
          Ja kupiłam synkowi półtrzewiki z zamszu, są przewiewne i noga sie nie poci,
          jednak mają twardą podeszwę i wydaje mi się, że synkowi niewygodnie się w nich
          chodzi. Przedtem miał Gucie i były fajniejsze.
          • ewok Re: Kwestia kapci Tombut-u 11.03.04, 14:34
            renatas4 napisała:
            > Ja kupiłam synkowi półtrzewiki z zamszu, są przewiewne i noga sie nie poci,
            > jednak mają twardą podeszwę i wydaje mi się, że synkowi niewygodnie się w
            nich chodzi (potwierdzam-ewok).
            To tak samo jak u nas. Jednak Antek jest na tyle sprytny, że zaraz rozwiązuje
            sznurowadła w Tombutkach i je ściąga - z tego względu ich nie polecam. Dlatego
            już ich nie nosi. Teraz jako kapcie służą nam skórzane sandałki Melani.
            Na tej stronce można zamówić Tombutki www.tombut.jakr.pl/
    • mast1 Re: Kwestia kapci Tombut-u 11.03.04, 12:41
      Kapci Tombutu używamy od początku. Całą jesień i zimę używaliśmy kapci
      filcowych. Trochę jednak się w nich noga pociła, ale u nas w mieszkaniu jest
      dość ciepło. Teraz na wiosnę kupiliśmy półtrzewiki wiązane - są bardziej
      przewiewne. Są 2 wersje - welurowe i ze skóry. Bardzo polecamy, to już 3 taka
      para butów u nas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka