olafig2 20.06.10, 22:18 dziewczyny, mam pytanie, czy macie coś ciekawego, coś sprawdzonego w myciu ścian...tzn. ścian pomalowanych zmywalną farbą, ja myłam gąbką,ale zostają mi takie delikatne brudki/cząstki tej gąbki. Czego Wy używacie?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1alfa1 Re: do mycia ścian.... 21.06.10, 23:33 też gąbki ale takiej specjalnej do mycia ścian. kupowałam ją w dwupaku, jest biała i w czasie mycia zużywa/ściera się. wymiar jednej gąbki to ok 2x5x10 cm. kupowałam w zwykłym sklepie samoobsługowym. cena ? nie pamiętam, ale raczej nie jakaś zawrotna.chyba coś tak pomiedzy 6 a 15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do mycia ścian.... 22.06.10, 09:08 z tą gąbka białą to uważaj lepiej, wypróbuj najpierw na małym kawałku ściany. tez ją kupiłam, na mojej zmywalnej tikkurilli zostawiła smugi-efekt taki jakby wytarła matową farbę i została błyszcząca smuga. polecam zwyklą gąbkę z wodą -zwyklą ale taką "lepszą" nie najtanszą która nie zostawia drobinek. Odpowiedz Link Zgłoś