Gość: lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 14:30 Ta z New Yorkera jest bardzo ładna, ale zawsze jak zakładam białe sukienki to mam wrażenie że wyglądam jak w piżamie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amelia Re: Białe sukienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 14:45 Io, bo to właśnie jest moda "bieliźniana". Sama chorowałam na taką sukienkę już od roku, ale wszystkie strasznie mnie poszerzały w biodrach, przez falbanki na dole. W tym roku udało mi się kupić sukienkę idealną w Cubusie, idealny krój - a nie ma jej tu na zdjęciach. Swoją drogą, prezentowanie białych sukienek na białym tle to niezbyt trafiony pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judas1 Re: Białe sukienki IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.10, 16:14 zdecydowanie kolorowe... Odpowiedz Link Zgłoś
adess09 Re: Białe sukienki 09.07.10, 21:53 Chyba czułabym się w takim kolorze jak w koszuli nocnej..! Ale na wieszakach ładnie wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Białe sukienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 09:46 co za geniusz robił te zdjęcia na białym tle?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Białe sukienki IP: 87.204.40.* 10.07.10, 20:37 ja biała sukienkę kupiłam w s.Oliver, szkoda, ze jej tutaj nie ma Odpowiedz Link Zgłoś