Dodaj do ulubionych

foteliki samochodowe

20.03.04, 12:33
Witam.
Przed narodzinami naszego szkraba kupiliśmy fotelik Wenus Ramatti.Wtedy wydawało nam się że to dobry wybór,fotelik jest teoretycznie od urodzenia /0+/ do 18 kg. Jednak teraz,gdy wybieramy się z małą w pierwszą podróż samochodem,zastanawiamy się czy ten fotelik jest odpowiedni.Ona waży teraz 5 kg.Kiedy ją wkładamy,wydaje się nam że to nie jest pozycja nawet półleżąca - przy maksymalnym odchyleniu siedziska oczywiście- tylko że ona siedzi.A to chyba niedobrze dla jej kręgosłupka????? Czy ktoś z was używał tego fotelika i może nam coś na ten temat powiedzieć?
Obserwuj wątek
    • mama_majki Re: foteliki samochodowe 20.03.04, 12:39
      Nie mam fotelika Ramatti, ale jak kupowalam fotelik to mierzylam do dla Mai
      jako fotelik drugi i wydal mi sie OK. Natomiast co do tego, ze takie foteliki
      sa od 0 kg... nam sprzedawca powiedzial, ze owszem tak jest napisane, ale
      wlasciwie to one sa od ok. 8 kg i zeby kupic najpierw taki maly fotelik. W
      komisach to naprawde nieduzy wydatek, wiec moze sprobujcie... Ja bym takiego
      malucha w czyms takim nie wozila. On nie ma tak pollezacyej pozycji jak tamte
      foteliki od 0 do 9 kg. Sprawdz sobie www.bobokomis.com.pl. maja duzy wybor i
      dobre ceny takich malych uzywanych.

Pozdrawiamy. Kasia i Maja (prawie 8 miesięcy)
      • mabrulki Re: foteliki samochodowe 20.03.04, 15:25
        Dziękuję za odpowiedz,trochę nam to rozwiało wątpliwości czy tak do końca
        zaufać producentowi,czy też intuicji...Pozdrawiamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka