iwek33 03.08.10, 13:49 Bo mnie te nowe modele dla chłopców nie bardzo się podobają www.ecco.com/file/210314/20100730184127/72100256833-1.png www.ecco.com/file/209972/20100730183115/70102350829-1.png Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: Jak Wam się podoba zimowa kolekcja ecco ? 03.08.10, 13:58 nie oglądałam ale te co pokazałaś są całkiem fajne Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Iwek 03.08.10, 14:12 kojarzę, że jesteś fanką Ecco, my jeszcze zimówek nie mieliśmy. Który model jest najlepszy? najcieplejszy, nieprzemakający i wygodny? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Iwek 03.08.10, 15:02 mmala6 napisała: > kojarzę, że jesteś fanką Ecco, my jeszcze zimówek nie mieliśmy. Który > model jest najlepszy? najcieplejszy, nieprzemakający i wygodny? Fanką, nie fanką...raczej zadowoloną klientką. Kupuję ecco od lat 5, czy 6 i naprawdę nigdy nic w tych butach nas nie zawiodło, dlatego kupuję nadal Kupuję na zimę po jednej parze dla synów ( nie muszę już osobno jakichś śniegowców) bo buty sprawdziły się w każdych warunkach, nigdy nie przemokły i zawsze synowie mieli ciepłe nogi. Tworzywo na czubkach też nam żadne nie odlazło Nie mam ulubionego modelu, kupuję tak, żeby dobrze pasowały do stóp ; starszy syn ma szerokie stopy z wysokim podbiciem (tu sprawdziły się ecco hasky route i zeszłoroczne Snowboardery, a wcześniej Mountain peck. Młodszy ma wąskie stopy z niskim podbiciem, w zeszłym roku miał Snowboarder, ale ciut chyba szerokie je miał, wcześniej Mountain peck. Wszystkie sprawdziły się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Iwek 03.08.10, 20:23 wydaje mi się, że w zimowych wątkach była mowa, że jakiś model się kompletnie nie sprawdza a inny był super. Będę musiała poszukać ale na razie za gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: mmala6 03.08.10, 21:32 mmala6 napisała: > wydaje mi się, że w zimowych wątkach była mowa, że jakiś model się > kompletnie nie sprawdza a inny był super. Faktycznie, też mi się coś przypomina, że dziewczyny pisały, że w którymś modelu zimowych ecco twarde i sztywne podeszwy były...ale ja nie miałam takich.. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: mmala6 03.08.10, 21:46 no właśnie, to o podeszwy chodziło. Rok temu mi się te Husky strasznie podobały ale ta cena.... Patrzę teraz w ecco outlecie i są Snowboardery, za tę cenę mogłabym kupić. W weekend będę w outlecie stacjonarnym, może będą jakieś to synowi przymierzę, bo w sumie nie wiem już jaką on ma stopę, chyba właśnie z wyższym podbiciem. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Jak Wam się podoba zimowa kolekcja ecco ? 03.08.10, 14:41 te z pierwszego linka tez mi sie podobają. ale nigdy juz nie kupie ecco które mają na czubkach to tworzywo. i w półbutach córki i syna zimowych "pięknie" sie to złuszczyło Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Jak Wam się podoba zimowa kolekcja ecco ? 03.08.10, 17:22 dla mnie te czubki to z kolei wybawienie przynajmniej nosy nie są tak pokopane jak w ostatnio noszonych przez syna całych skórzanych z gore-tex Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: Jak Wam się podoba zimowa kolekcja ecco ? 03.08.10, 18:01 Ja oglądałam kolekcję dziewczęcą i przyznam, że mnie się nie podoba. Winter Queen na rzepy w zeszłym roku były wg mnie dużo ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: Jak Wam się podoba zimowa kolekcja ecco ? 03.08.10, 18:04 Ja oglądałam dziewczęcą i przyznam że mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: Jak Wam się podoba zimowa kolekcja ecco ? 03.08.10, 18:58 Mi podobają się zawsze z Ecco modele chłopięce, dla dziewczynek - przeważnie nie. Tegoroczna kolekcja jest niespecjalna. Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Jak Wam się podoba zimowa kolekcja ecco ? 03.08.10, 19:21 Z chłopięcych bucików jest wybór, gorzej dla dziewczynek Widziałam w sklepie ten model: www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/boys/74512/53859/detail.do bardzo fajne model znany, ładna kolorystyka i ten dziewczęcy: www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/girls/720002/55351/detail.do brzydkie dla dziewczynek czarne i fiolety kozaki nie za ciekawe... będę miała problem, po ostatniej mroźnej zimie nastawiam się na model husky route, jest w nich gruba podeszwa, a to ważne Zima na fioletowo W h&M będą kurtki w fioletach, do tego ecco fioletowe ?? no,no Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Jak Wam się podoba zimowa kolekcja ecco ? 03.08.10, 19:31 gosjana napisała: > Z chłopięcych bucików jest wybór, gorzej dla dziewczynek Rzeczywiscie jakies niecielawe kolory... > i ten dziewczęcy: > www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/girls/720002/55351/detail.do > brzydkie Z tego modelu jest jeszcze fioletowy i srebrny. Pewnie sa ciekawsze niz czarny. > Zima na fioletowo > W h&M będą kurtki w fioletach, do tego ecco fioletowe ?? no,no Fiolet wraca? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jak Wam się podoba zimowa kolekcja ecco ? 03.08.10, 20:07 Mnie sie czarne buty zimowe podobają. Te sa ładne, ale nie wiem, czy praktyczne (zamek, a nie rzepy): www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/girls/70052/00709/detail.do te są fajne: www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/girls/75942/53859/detail.do te mi sie podobają: www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/girls/730552/51707/detail.do te winter queen tez sa w porządku jak dla mnie: www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/girls/720753/55351/detail.do Fiolet jak fiolet, obcny od kilku sezonów, ale powrót brązów mnie troche zdziwił Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Jak Wam się podoba zimowa kolekcja ecco ? 03.08.10, 22:17 tzka napisała: > gosjana napisała: > > > Z chłopięcych bucików jest wybór, gorzej dla dziewczynek > > Rzeczywiscie jakies niecielawe kolory... > > > i ten dziewczęcy: > > www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/girls/720002/55351/detail.do > > brzydkie ja nie widzę nic brzydkiego w tych butach, zwykłe buty. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Jak Wam się podoba zimowa kolekcja ecco ? 03.08.10, 23:04 No właśnie, buty takie same jak co roku, zupełnie zwyczajne, ani ładne ani brzydkie, za to użytkowo pewnie jak zawsze bezkonkurencyjne)) Ja za to te zakupy mam z głowy bo kupiłam małej Snow drop jeszcze zimą za 180zł i jestem super zadowolonasą sprzed dwóch sezonów, ale niezwykle podobne do zalinkowanych przez Agni nowych Winter Queen, wiec nawet nie będziemy niemodne, a podeszwa w nich jest latexowa i absolutnie niepoślizgowa)) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re:damskie 03.08.10, 20:10 Dziewczyny, czy kolekcja jesienno-zimowa juz jest w sklepach? W zeszłym roku spodobal mi sie ten model, ale chyba go nie bylo w ogóle w naszych sklepach. Ponieważ na stronie www jest znów w tym roku, to może i u nas będzie do kupienia? Widziałyscie juz jesienne Ecco w sklepach? A może ktos widzial ten konkretny model? www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/damskie/business/310623/01001/detail.do Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re:damskie 03.08.10, 21:11 ja bylam tylko w dziecięcym, dopiero mieli kilka modeli jesiennych, miałam nadzieję, że kupię dla córki półbuty z gore-texem i lipa, nic nie ma ciekawego, czarne mi się nie podobają, chyba trzeba poszukać zeszłorocznych modeli dziewczyny kupowałyście może take: www.outletstore.pl/ECCO/7802354813/Product.aspx bordo albo fiolet, które ładniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re:damskie 03.08.10, 23:27 Te bordo moim zdaniem są brzydkie, fiolet jest ciemny wiec jakoś jeszcze obleci, ale właśnie tem model uważam za mega brzydki a jedyną jego zaletą jest posiadanie goretex'u. Z outletowych modeli polecam G.S.I. jak ci się może uda gdzieś dopaść- ale pamiętaj ma rozmiarowkę małą trzeba brać o rozmiar wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re:ecco snowboarder r 36 - czarne 04.08.10, 10:42 Natchnięta nową kolekcją ecco zimowych siegnęłam do szafy po zeszłoroczne Snowboardery syna r.36 z nadzieją, że będą dobre ( kupione rok temu za , o zgrozo, 350 zł - bo to już dorosła rozmiarówka) i niestety syn ubrał- za ciasne !!!! Czy któraś e- mama byłaby zainteresowana odkupieniem używanych 1 sezon Snowboarderów? -dziecko wożone dużo samochodem, buty w stanie baaardzo dobrym. Rozmiar 36, wkładka 22,5-23 cm. Jeśli tak, proszę o maila na gazetowego, a jeśli wątek zostanie skasowany to trudno, wystawię na allegro. acha, taki model: www.ecco.com/file/190880/20100730171833/7594353859-1.png Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re:ecco snowboarder r 36 - czarne 04.08.10, 10:50 No niedokładnie taki, nasze są zapinane na 3 rzepy! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re:ecco snowboarder r 36 - czarne, do Iwek33 27.08.10, 10:35 Przepraszam, że się podpinam, ale zaciekawiła mnie tz rozmiarówka. Właśnie oglądam dla syna buty, które powinny mieć 24, max 24,5 w tych snowboarderach wyszło mi, że powinnam kupić 40 ! To możliwe ? Inne ( nike, puma, geox, bo akurat ecco nie ma nosi 36- 38 ) W tego co piszesz to rozmiarówka w outletstore jest źle opisana ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re:ecco snowboarder r 36 - czarne, do Iwek33 27.08.10, 12:57 Nic nie pisałam o rozmiarówce w ouletstore, bo tam nigdy nic nie kupowałam. Nie wiem, jak jest tam opisana. Pisałam o sklepie "butydolatania" bo wydawało mi się, że mieli pomylone nazwy pod zdjęciami, ale sprostowałam ,że to ja źle popatrzyłam i jest opisane wszystko dobrze. Snowboaredery mają typową długość wkładek, synek nosił 32 zeszłej zimy i inne buty też 32 mu pasowały. Odpowiedz Link Zgłoś