ap77 24.08.10, 15:23 www.schaffashoes.pl/sportowe--Super_fit,1804 -10proc na haslo wyprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina79 Re: Obnizka na Superfity (buty) 24.08.10, 21:57 -30% masz na hasło "Lubię to" Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Obnizka na Superfity (buty) 25.08.10, 10:43 szkoda, ze tych nie ma chłopięcych bo są super: www.mivo.sklep.pl/product-pol-511-Sandaly.html Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Obnizka na Superfity (buty) 25.08.10, 10:44 http://www.mivo.sklep.pl/product-pol-511-Sandaly.html Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Re: Obnizka na Superfity (buty) 27.08.10, 15:49 Któraś z Was skorzystała z tej oferty w Schaffashoes? Ja się połasiłam, a tu zero odzewu z ich strony, tel. zajęty, wczoraj to z 8 razy próbowałam się dodzwonić i nic, na maile nie odpisują, GG to samo - oni tak mają? Dobrze, że za pobraniem wzięłam, bo dopiero bym miała stresa Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Mivo 27.08.10, 15:56 W mivo ma być od dzisiaj od 24 do wtorku promocja na zimowe buty -30% ale jakoś mało zimowych modeli tam widzę póki co i się zastanawiam, czy coś dorzucą czy tylko te będą przecenione hmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Obnizka na Superfity (buty) 27.08.10, 19:47 Superfity same w sobie sa super, ale pamietajcie że potem o wiele trudniej je odsprzedać niż ecco czy geoxy. I przez to wychodzą drożej. Ja mam wlasnie na stanie kozaki po synku, mają gore-tex i w ogóle wszystko na miejscu, a jak patrzę na ceny z allegro za uzywane (20-40 zł) to mi się odechciewa wystawiać Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Obnizka na Superfity (buty) 27.08.10, 22:47 to prawda, wczoraj zakupilam jesienne trzewiki dla syna po 189 pln, a pozniej weszlam na allegro, a tam uzywane po 20 pln....no masakra... niestety w ecco jest mu niewygodnie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Obnizka na Superfity (buty) 27.08.10, 23:03 ale przecież butów nie kupuje się po to, żeby je potem odsprzedać, po drugie- superfity mają lepsze promocje niż ecco, mam półbuty kupione za 49 zł w Humanic, więc nie szkoda wyrzucić, a były super. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Obnizka na Superfity (buty) 27.08.10, 23:31 Oczywiście że nie po to, żeby odsprzedać. Ale polowanie na przeceny, promocje, uprawiane chocby w tym wątku, służy przecież temu, żeby zaoszczędzić na dość drogim zakupie zimowych butów (czasem dla kilkorga dzieci). Warto więc brać pod uwagę fakt, że superfity za 180 zł mogą w rozrachunku wyjść drożej, niż ecco za 300. Dlaczego? Z tego prostego powodu, że sprzedadzą się potem za 30 zł, a ecco za 200. Nic ponad to Czasami tańsze jest droższe i mówię teraz nie tylko o odsprzedawaniu, ale tez o jakości. Ale to już nie o superfitach które są naprawde super Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: Obnizka na Superfity (buty) 27.08.10, 23:05 Ja własnie zamówiłam trzewiczki Superfit dla córci na www.schaffashoes.pl - z przesyłka wyszło 87zł wiec jak potem sprzedam za 20 to bede zadowolona Ciekawe tylko czy beda dostepne bo niby próbowałam się kontaktować ale nikt nie odpisywał. A tak jeszcze co do samej marki, to mamy w tym roku sandałki Superfit z zabudowanymi palcami i córka je uwielbia, chyba nawet bardziej od sandałków ecco, których mamy 2 pary A najlepsze jest to, ze kupiłam je w TKMaxxie za 59zł! Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Obnizka na Superfity (buty) 27.08.10, 23:07 To czemu tych za 20-40 nie bierzecie jak taka okazja, hmm ? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Obnizka na Superfity (buty) 27.08.10, 23:32 Bo nie kupujemy dzieciom używanych? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Obnizka na Superfity (buty) 27.08.10, 23:47 No wlasnie, nie kupuje uzywanych, taka zasada. A co do humanica, to wlasnie tam nabylam te buty za taka niebotyczna cene,ale to byla pierwsza para z tej firmy U nas w kaciku przecen same duze rozmiary 33,35, albo malutkie 18. Na nastepne bede polowac na promocjach i wyprzedazach. Zgadzam sie z kroliczyca, bo w ramach hobby obserwuje jak sie ludzie rzucaja na uzywane ecco Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:02 ja p.... specjalnie czekalam do 00:00, zeby zobaczyc te buty na mivokids, a tutaj minute temu info, ze od 8 rano ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:44 To nie było pytanie, raczej takie OT. Same nie kupujecie a na co liczycie, że ktoś za używanie parę stów wyłoży. Zimowe Superfity w r.28 kupiłam za 89 zł, byłam bardzo zadowolona. Poluje teraz na kolejne. Dla siebie sandały za 69 - bossskie zresztą. Stąd jak wyżej dziewczyny napisały cena używek jest odpowiednio dopasowana do cen nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a mivo 28.08.10, 00:03 no i mivo z powodów technicznych wielka promocja zostanie uruchomiona w sobotę o godz. 8:00... a ja specjalnie tu siedzę i oczy na zapałkach trzymam Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: mivo 28.08.10, 00:05 Ja też... Jutro na 8 nie wstaję, mowy nie ma. Chociaż mogliby zacząć o 10 ze względu na tych, ktorzy teraz czekali Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: mivo 28.08.10, 00:09 jutro o 8:00 to napiszą, że zaczęli od 6:00, żeby tak nas zaskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: mivo 28.08.10, 00:05 brawa dla mivo się dałam wkręcić ale dobrze, że nie czekałam specjalnie na mivo a tak przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:03 Z powodow problemow technicznych start jutro o 8.... Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:05 Tez czekałam a że zmęczona jestem dziś okrutnie to się jeszcze z mężem pokłóciłam o jakąś bzdurę Ide spać wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:05 to wszystko przez was, za dużo was tam siedziało, i serwer nie dał rady ja też czekałam, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:08 No tośmy się nakupowały ) za to czekanie to jakiś rabat powinnyśmy dostać hehe Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:07 Pewnie im się serwery przeciążyły Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:10 informatyk pewnie poszedł spać bo mu sie nie chciało siedzieć i po nocy wklepywać tych 180 par butów na stronę Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:11 idę spać, dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:16 tez specjalnie czekalam a tu... brak slow na tyle wejsc powinni sie przygotowac bo to chyba bylo oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikarol Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:11 ja kolejna która czekała wkurzyli mnie z lekka...! Odpowiedz Link Zgłoś
luizka.s Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:14 i ja tez ;-( witaj lee_o Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:16 Ja nie czekalam specjalnie, bo zazwyczaj i tak długo siedzę, ale godz. 8 rano w sobote to porażka Wolalabym, zeby zaczęli o 1 w nocy, o 8 rano nie ma szans, zebym sie zerwała do kompa tak wiec tym razem Mivo na mnie nie zarobi.... Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 00:55 no to ja ich o tej 8 rano sprawdzę a co może nie dokładnie o 8 ale pewnie chwilę po bo wstać muszę... ech... ale to ostatnia taka sobota na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 01:02 ja nie czekałam ale z ciekawości zajrzałam na wątek Mivo sobie robi jaja z ludzi, najpierw sekrety i tajemnice, jakieś startowanie o 24, nie powie co, nie powie ile i za ile, jak wyprzedaże w Media Markt conajmniej. Dobrze,że on line, bo dziewczyny by zmarzły pod bramą Pewnie i tak będą po 2 szt z rozmiaru i tyle. Powinien być jeszcze większy rabat na hasło 'forumwiadomoktóre' Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 07:28 Tez mi się z Media Markt skojarzyło Start o 8 rano, i wszyscy łubudu biegiem, łapać co popadnie i do kasyyyyyy!!!! wstałam bo zawsze o 7 wstaje, ale bez jakiś wielkich emocji Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 07:57 Ja tez wstałam ale jestem lekko nieprzytomna po wczorajszym, a właściwie dzisiejszym nocnym czekaniu. W takim stanie mam spóźniony refleks i moje szanse maleją Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 07:59 to kawka- biegiem- masz jeszcze minutę, zdążysz!! Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:02 u mnie nie działa ta promocja ... Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:03 i co? coś się przeceniło?? bo ja jak na razie zauwazyłam podwyżkę, "moje" sandałki zdrożały o 100 zł, a wczoraj były jeszcze w promocji ((((( chciałam kupić, czekałam tylko na list z odpowiedzią na pytanie ((( Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:06 Dokładnie!! Stare przeceny zniknęły (miałam buty w koszyku), a nowa promocja nie działa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:08 I tak musze sleczec nad praca ale na 5 min i wczoraj i dzisiaj sobie przerwalam i powiem jedno - jest to irytujace. Dawno sie tak nie zirytowalam. Wspolczuje osoba, ktore specjalnie czekaja a tu nic. Odpowiedz Link Zgłoś
kina1 Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:10 U mnie nie działa. Dajcie znać jak się coś ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:12 może to jednak wczoraj było ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bamosalaplaja Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:12 nie chcę kupiću mnie działa, ale może dlatego, że ja nie chcę kupić;- np. Geox Gulp za 167, 90 Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:26 tak, widzę, ale nic mnie nie zachwyciło, ach... mój outlecie Geoxa zlikwidowany, nie przeboleję cię... Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:10 no i w nosie ich mam, wyrzucam mivo z ulubionych, dzięki za takie zwodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:05 i d,....pa zbita pewnie zaspali z ta promocja Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:06 8:06 i nie dziala strona, wtopa. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:07 pewnie zaraz z powodow technicznych prxzeniosą na 12 bo informatyk zaspał Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:13 Sekunde po 8 weszłam normalnie na podstrone Wcco-pojawiło się kilka modeli....za pare sekund wszystko zniknelo-wyglada to tak jakby dopiero uruchamiali serwer...to se do 12 posiedzimy Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:13 niee, no..., coś tam działa... pojawiły się jakies przecenione zimówki, których nie było wczoraj, ale żeby rzuciły mnie na kolana... nie powiem. Po 1 parze i to tych najmniej atrakcyjnych, chyba, że to jeszcze nie to? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:21 yyy tylko ze ja zimówki kupowałam po 89 w przecenie przed sezonem a nie po 188 Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:25 wejscie na glownej nie działa, przez wyszukiwarke sa jakies ale bez promocji bo nie wydaje mi sie zeby to była promocyjna cena.ide dospać do kitu taka "wielka" promocja Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:13 Nie mam pytań....idę spać... Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:17 aha, przez chwilkę pokazały mi się kozaki z ecco, same dziewczęce i ceny ponad 220zł z tego co zdążyłam zauważyć, a nie jest to łatwe po nieprzespanej nocy ale szybko zniknęły Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: nie kupujcie za karę;-) 28.08.10, 08:24 No nie to jeszcze teraz bede dopiero sie bawic we wprowadzanie na sklep, co godzinkę ze dwie pary, zebysmy do wtorku przy kompach wisiały Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:13 jest tylko wchodzcie przez buty ja wybralam ecco i sa poprzeceniane Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:16 a co ciekawsze - wchodząc przez BUTY, robiąc filtr obuwia dziewczęcego i wybierając np. kozaki z cholewką - co parę minut mam rózną ofertę - kilka par mam innych Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:16 były tak jak przed chwila pisałam...Są 4 modele na krzyż więc to nie to chyba jeszcze Przy okazji 16.5 cm to jaki rozmiar w Superfitach? 25? Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:23 coś tam się pojawiło... ale ceny nie powalają Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:27 Teraz znowu rabaty poznikały coś im nie idzie zdecydowanie ) Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:27 i znikające te ceny jakieś siakieś dobrze, ze musiałam wstać bo gdybym wstała specjalnie to bym byla lekko zła Odpowiedz Link Zgłoś
bamosalaplaja Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:33 nie no, świetnie sie bawię, obserwując Mivo. Dobrze, że nic nie chcę kupić, bo gdybym specjalnie warowała przy kompie, to by mnie jasny szlaczeg trafiuniał Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:28 a ja wchodze w buty, buty z cholewka i mam az 9 par ....brrrr oj widze ze kupie corce buty taaa ale w normlanym sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
bamosalaplaja Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:29 no i nie ma juz żadnych butów w promocji, ale zabawa była super Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:35 taaaa... poczekam aż w deichmannie będą zimowe i już. Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:40 mivo sobie super reklame zrobilo, a kiedy w deichmanie wchodza zimowiki? Odpowiedz Link Zgłoś
milen7 Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:45 żadna rewelacja hmmmmmm...modeli mało a i ceny nie powalają Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:54 w zeszłym roku kupowałam chyba w październiku jakoś albo na początku listopada, musiałabym w paragon spojrzeć, ale na pewno nie wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:42 A normalnie aktywny uczestnik naszego forum mivokids, zarówno wczoraj w nocy jak i dzisiaj rano zaniemówił. Zwykłe przepraszam by napisał, że ludzi wprowadza w błąd. Akcję sobie robi, że nie wiadomo co to będzie, reklamę na forum, a tu niespodzianka. Z ludzi sobie jeleni robi. Jeśli na ósmą ano przenieśli to całą noc mogli dopracowywać, żeby rano było jak trzeba. A z tych pojawiających się i znikających modeli widać, że raczej mało ciekawe są, przebrane rozmiarowo i cenowo nieatrakcyjne. Np. Ecco Winter Queen za 330 zł nawet po rabacie 30% wydają mi się być za drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:47 No i widać juz nic ciekawego więcej sie nie pojawi, ceny juz sa promocyjne ale wybór jak dla mnie żaden, wrr... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:51 Poza tym ceny się zmieniają po dodaniu do koszyka w zależności od rozmiaru. I dostawa liczy się po 16 zl a nie 10 Kicha wielka. Jedyne buty ktore mnie interesują są na allegro 10 zl droższe więc mam w nosie Mivo promocję. Idę dziecia nakarmić Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:55 Dokładnie - wybór niewielki, ceny bez rewelacji. Myślę, że tym razem sobie Mivo zrobiło antyreklamę... A swoją drogą dlaczego inni są przeganiani z forum z postami nt. swoich sklepów a Mivo nie? Tak mnie to już dłuższy czas ciekawi Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 15:35 a nie, wczoraj wątek mivo założył stosowny o tej promocji ale został skasowany szybko Odpowiedz Link Zgłoś
greenland MIVO - dodatkowy rabat za nocne czuwanie 29.08.10, 16:27 > a nie, wczoraj wątek mivo założył stosowny o tej promocji ale został skasowany > szybko i post o dodatkowym rabacie za nocne czuwanie (-10%) i obniżeniu kosztów transportu z 16 zł na 10 zł też wcięło... Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 08:52 Z ciekawosci spytam czy ktos kupil superfity w rozmiarze 22? Zaspalam i teraz widze juz tylko jedna pare w rozm.20 i reszte w wiekszych rozmiarach. Lacznie widze z superfita 7 par Ile bylo o 8? Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 09:04 Obrzydliwe i tyle. Ecco jakaś porażka, superfity w cenach ecco to żadna promocja. Co ciekawe np. kozaki Ecco już rozmiar 35 i 36 w normalnej cenie. Przeceniony jedynie rozmiar 33. Osobiscie znam drugoklasistke o rozmiarze obuwia 36 Porazka i tyle. Dla zainteresowanych Ecco zimowe w outletach bedzie pod koniec wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 15:41 > kozaki Ecco już rozmiar 35 i 36 w normalnej cenie. w Mivo kupiłam dla szwagierki syna w promocyjnej cenie zimowe ecco w rozmiarze 36 (model: snowboarder) ale chyba była tylko jedna para. Cena ujdzie ale ten rozmiar ciężko dostać, w innych sklepach traktowany jest jako młodzieżówka i jest sporo droższy. Dlatego szwagierka zadowolona bardzo a ja mam nadzieję, że buty dotrą do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Obnizka na Superfity (buty) 29.08.10, 16:22 > w Mivo kupiłam dla szwagierki syna w promocyjnej cenie zimowe ecco w > rozmiarze 36 (model: snowboarder) ale chyba była tylko jedna para. Cena > ujdzie ale ten rozmiar ciężko dostać, po uzyskaniu dodatkowego rabatu za "nocne czuwanie" cena wyszła super atrakcyjna no lepszej by szwagierka nie uzyskała za buty w tym rozmiarze. No i koszty transportu faktycznie zmalały. Podsumowując - zakup baardzo udany. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: usterki 28.08.10, 09:41 jak znam informatyków, to pewnie mówili, że 'się nie da' Ale ciekawe że zainteresowanie przerosło Wasze oczekiwania, zwłaszcza że się tu ogłaszaliście. Czy reklama był jeszcze gdzieś indziej? bo tutaj aż TAK DUŻO kupujących to chyba nie ma Zajrzałam, bo szukam jesiennych butów dla syna ale drożyzna.W Maraga kupiłam geoxy za 80zł, tutaj wszystko grubo ponad 100zł. Czy te Timberlandy nadają się na jesień? i dlaczego ten kolor nie jest przeceniony? www.mivo.sklep.pl/product-pol-319-Hypertrail-WP.html Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: usterki 28.08.10, 09:45 Reklama dotarła do wszystkich abonentów newslettera. Odpowiedz Link Zgłoś
bamosalaplaja Wracając do tematu - schaffashoes też Was olewa? 28.08.10, 10:38 Nie ma z nimi kontaktu, nie wiem czy buty będą czy nie, a pieniądze już wpłaciłam Dostałam tylko wiadomość, że wysyłają za pobraniem jedne buty z niepotwierdzonego zamówienia, a na temat potwierdzonego cisza pomimo prób konaktu. Zawsze kupuję z opcją Wpłata na konto, bo zwyczajnie nigdy nie mam pieniędzy w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
bamosalaplaja Re: Wracając do tematu - schaffashoes też Was ole 28.08.10, 10:41 co ciekawsze, na udzielanie się na fejsbuku mają czas, a na odebranie telefonu czy odpisanie na maila już nie Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Wracając do tematu - schaffashoes też Was ole 28.08.10, 10:46 napisz do nich na facebooku może też nie spodziewali się takiego ruchu i serwer im padł albo zerwało się łącze albo zgłupieli od tylu zamówień Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Re: Wracając do tematu - schaffashoes też Was ole 28.08.10, 10:51 No pisałam na górze, nim się zaczął temat Mivokids, że nie ma z nimi kontaktu. Telefonu nie odbierają, na GG też nic, na mailu cicho. Jak to wysyłają buty z niepotwierdzonego zamówienia?? Kurcze, zamawiałam buty, ale wpisałam złe hasło promocyjne, przez co wyszła normalna cena, chciałam to "odkręcić" telefonicznie, ale się nie dało dodzwonić, to po prostu nie potwierdziłam tego błędnego zamówienia i sądząc, że niepotwierdzone jest nieważne, zamówiłam po raz drugi wpisując poprawne hasło promocyjne (i te już potwierdziłam). Nosz kurcze. A tu piszesz, że niepotwierdzone wysyłają, super. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Re: Wracając do tematu - schaffashoes też Was ole 28.08.10, 10:53 No dobra, ale oni już 4 dzień się pozbierać nie mogą Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Wracając do tematu - schaffashoes też Was ole 28.08.10, 10:58 Bo oni są w bardzo dużym szoku Odpowiedz Link Zgłoś
bamosalaplaja Re: Wracając do tematu - schaffashoes też Was ole 28.08.10, 11:02 No to mogliby chociaż odpisać jak wielki jest ten szok - będzie trwał tydzień czy dłużej, bo w końcu w sandałach zimę powitamy. Odpowiedz Link Zgłoś
bamosalaplaja Re: Wracając do tematu - schaffashoes też Was ole 28.08.10, 11:01 No i dlatego mam problem, bo wysłali buty z niepotwierdzonego zamównienia, z których po prostu zrezygnowałam przy kolejnym, już potwierdzonym i zapłaconym zamówieniu. Wiem, że sie nie wyrabiają, ale nie wiem czy buty będą czy jednak szukać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
milen7 Re: Wracając do tematu - schaffashoes też Was ole 28.08.10, 11:29 Tydzień temu kupiłam w schaffashoes super fity, cena super bo 107zł...plus rabat za dwie pary wyszło mi jakoś 177zł. Potwierdziłam zamówienie, napisałam maila, dzwoniłam...cisza... na gg też nie odpisali chociaż byli dostępni. Aż tu po czterech dniach dostaję maila od nich "Dzień dobry, bardzo nam przykro, ale w związku z nadchodzącym sezonem jesień/zima i dużym zainteresowaniem wybranymi przez Panią modelami nie jesteśmy w stanie zrealizować Pani zamówienia. W ramach rekompensaty oferujemy Pani rabat w wysokości 10% na następne zamówienie złożone w naszym sklepie internetowym. Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację i zapraszamy na naszą kolekcję jesień/zima, która lada dzień zostanie wprowadzona na naszą stronę internetową. Pozdrawiam" Dodam, że cały czas te buty były i są dostepne na ich stronie, tylko cena poszła w górę... (a obecnie brak w ogóle numeracji i dalej brak z nimi kontaktu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Re: Wracając do tematu - schaffashoes też Was ole 28.08.10, 11:52 Heh... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Wracając do tematu - schaffashoes też Was ole 28.08.10, 12:15 wiecie co, to jest żenada. I mam tu na myśli 'skaczące' ceny w outletstore, padające serwery na butydolatania, falstart przecen mivokids i teraz te 'niedostępne' ale dostępne po wyższej cenie na schaffaschoes. Niby chcą sprzedać, niby zależy im na kliencie ale jak tych klientów jest więcej niż dwóch to już kombinują co tu zrobić aby zarobić jak najwięcej. Myślą, że klientki to jelenie, które nie pamiętają cen i kupią wszystko byle nazywało się 'ecco'. Jestem mocno zdegustowana i gdyby nie to, że mam małego niemowlaka i nie w głowie mi jeżdżenie po mieście w poszukiwaniu butów, to bym ich olała. Strzelam focha i idę na butyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Wracając do tematu - schaffashoes też Was ole 31.08.10, 11:15 Kosmos jakiś. Dlatego nie daję się ponieść wątkom na forum. Kupuję to co mi jest potrzebne i wtedy kiedy muszę, a nie wtedy kiedy ktoś na forum napisz Ale swoją drogą tupet mają w tym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: usterki 28.08.10, 10:49 anjazzielonego napisała: > Na dodatek np. ceny zimówek Mrugały PRZED obniżką o wiele wyższe niż w sklepie stacjonarnym u mnie.> no dokładnie, w zeszłym roku kupowałam dzieciom te wysokie i w życiu nie kosztowały 219 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
women1984 Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 12:18 dokładnie takie samego maila otrzymałam i nadal te buty są na stronce Odpowiedz Link Zgłoś
mculscy Re: Obnizka na Superfity (buty) 28.08.10, 14:17 forum.gazeta.pl/forum/w,650,106553510,,schaffashoes_pl_opinie_o_sklepie.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h No i co z tą schaffą? 31.08.10, 11:10 Ruszyli coś z wysyłkami i informowaniem klientów co i jak? Bo u mnie ani be, ani me, ani kukuryku. Szkoda, że nie zorientowałam się wcześniej, co to za "agenci", bo teraz wiszę w próżni - niby zamówione, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: No i co z tą schaffą? 31.08.10, 11:18 U mnie to samo, zamówiłam i nie wiem czy beda czy nie a dzis bede na zakupach wiec jak mi jakies buty wpadną w oko to nie wiem czy kupowac. Strasznie załuje ze nie poczytałam opinii wczesniej o tym sklepie bo dałabym sobie spokój. Acha czytałam na facebooku ze jeszcze nie zrealizowali zamówien około numeru 7600 a moje to 7906! No ale mogliby chociaz słuchawkę podniesc lub na maila odpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec dodzwoniłam się 31.08.10, 11:37 niestety zamówionych przeze mnie butów nie ma ale Pani była bardzo miła i zaproponowała inne Czekam teraz na fotkę jakie. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland MIVO 31.08.10, 17:33 Właśnie dotarła przesyłka z Mivo z bucikami. Ekspresowa wysyłka (w nocy robiony przelew, a juz na drugi dzień wysyłka nadana), bardzo dobry i stały kontakt - zadowlona jestem bardzo. Dobrze, że nie traciłam czasu na schaffashoes Odpowiedz Link Zgłoś