antyka 31.08.10, 16:24 Mozecie cos polecic? Ja polecam "Madry Zamek" - koszt ok. 70 zl, fajna zabawa zarowno dla starszych jak i mlodszych dzieci. Moja mloda od rana siedzi i uklada Polecam. Zakladam, ze jakis czas jej sie znudzi, mozecie cos jeszcze podrzucic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: fajne gry dla 4-latkow 31.08.10, 16:36 Kamelot z tej samej serii. U nas furorę robi też Grzybobranie i Kicky Ricky. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka273 Re: fajne gry dla 4-latkow 31.08.10, 21:48 moj lubi grac w warcaby i karty Odpowiedz Link Zgłoś
ewikowa Re: fajne gry dla 4-latkow 01.09.10, 00:23 u nas sie te sprawdzily: Mozaika: www.epideixis.com.pl/ksiazka.php?id=81 jak sie kupi ten 'zestaw kontrolny' to potem mozna rozne ksiazeczki dokupic: www.epideixis.com.pl/lista.php?poddzial=1&PHPSESSID=14c0571d8bc076b79d6c302633242c75 a z granna, bardzo lubi: patyczaki allegro.pl/patyczaki-smoka-obiboka-gratka-z-granny-i1202428656.html Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: fajne gry dla 4-latkow 01.09.10, 00:49 synek uwielbia kicky ricky i lotti karotti Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: fajne gry dla 4-latkow 01.09.10, 12:32 Nasza 5-latka trochę tego nazbierała Zaczeliśmy jej kupować gry właśnie od 4 roku życia. Grzybobranie - nieprzerwalny hit Zwykły czarny piotruś - hit i w dodatku dobre na podróż bo zajmuje mało miejca. domino granny - podoba się do dziś lotti karotti - przyjęło się o wiele lepiej, niż przewidywalne i dość łatwe kiki ricky spadające małpki - to hit wśród gier zręcznościowych monopoly junior - świetne... chociaż to proponuję kupić bliżej 5tych urodzin pędzące żółwie - również bardzo fajne. operacja - dość długo ją to zajmowało, dopiero niedawno się znudziło Laleczki Granny - fajna zabawa, chociaż niewiele ucząca Wyprawa po eho eho - dla mnie koszmar, córce się podoba Hop Hop Hurrah Ravensburger - w sumie może być. Raczej zręcznościowa. Niewypały: re re kum kum - drogie jak diabli, a zasady gry beznadziejne figuraki - chyba za późno je dostała. Dobra gra dla 2,5 - 3 latków stuku puku - kilka razy poukładane i rzucone w kąt Jenga - fajna chociaż musi do niej jeszcze dorosnąć bo niebardzo jej wychodzi gra i się denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: fajne gry dla 4-latkow 01.09.10, 12:57 Dzieki wielkie, zamowilam troche tego w necie Fajnie, ze mozna sie skonsultowac z innymi mamami. Za to wlasnie uwielbiam fora dyskusyjne Odpowiedz Link Zgłoś
tus-ka Re: fajne gry dla 4-latkow 01.09.10, 13:28 U nas na tapecie niezmiennie "Grzybobranie", stary, poczciwy "Chińczyk" - młody go uwielbia (sama plansza, pionki i kostka jeszcze z czasów mojego dzieciństwa) oraz domino. Jeszcze "piłkarzyki" - ale to raczej do planszówek ciężko zaliczyć Odpowiedz Link Zgłoś