moofka 31.08.10, 21:04 szukam w sieci i nie znajduje moze macie strony gdzie mozna sciagnac i wydrukowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pi-razy-zaba Re: memory dla malucha 31.08.10, 21:51 Przejrzałam wszystkie notki z kategorii Drukowanki na moim blogu, ale nie było żadnego memo do wydruku, same gry online. A może przerobisz sobie domino na memo? Tu link do notki: pirazyzaba.blox.pl/2006/04/Wielkanocne-domino.html Notka jest o Wielkanocy, ale są różne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: memory dla malucha 31.08.10, 21:55 Ale ze co konkretnie? Chodzi ci o gry w pary? Ja mam jakies kartoniki w stylu piesek, kotek itp. Czy moze o cos takiego chodzi? www.mazakzabawki.pl/product-pol-1079-Memory-Baby-zwierzeta-RAVENSBURGER-21545.html Tutaj do druku: a.familyfun.go.com/Resources/global/printables/crafts/beachball_memorygame_june17.pdf a.familyfun.go.com/Resources/global/printables/crafts/bear_foodmemorygame_august21.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: memory dla malucha 31.08.10, 22:17 my czekamy az liscie zzolkna i sobie sami zrobimy ale niech lepiej jesien poczeka... Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: memory dla malucha 31.08.10, 22:19 Kupiłam zwykłe ze zwierzętami (Mała kocha wszystko co żywe). Wybrałam kilka prostych par zwierząt, które zna i tak się bawimy. Bez odwracania na razie. Ona ma jeden komplet, a ja jej pokazuję wybrane przeze mnie zwierzę i proszę, żeby znalazła u siebie do pary. Na odwracanie na razie jest za mała, ma dopiero 17 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: memory dla malucha 31.08.10, 22:58 A nie możesz w pierwszym lepszym kiosku czy sklepie papierniczym kupić kart do Piotrusia? Tam są pary, jak w memorkach Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d boze... 31.08.10, 22:59 jak juz chcesz drukowac to se w googlach wyszukaj rysunki..wiesz po 2 i naklej i wydrukuj... matko... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: memory dla malucha 31.08.10, 23:31 A czemu nie chcesz kupić. to nie jest aż takie drogie! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: memory dla malucha 03.09.10, 10:18 bardzo dziekuje za rady i pozyteczne linki przy okazji znalazlam fajne samochodowe to tez sie dziele www.activityvillage.co.uk/pdfs/transport_matching.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
zyg_zyg_zyg Re: memory dla malucha 03.09.10, 16:13 samochodowe rzeczywiście fajne tu są różne: www.dltk-cards.com/memory/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: memory dla malucha 03.09.10, 18:13 super tematyczne sa, swiateczne nawet Odpowiedz Link Zgłoś